mam nadzieje ze to tylko virtual tuning ta GTV, a ta pierwsza-156 to przypomina teraz jakiegos japonca obwieszonego plastikami. Taki Tuning przez T jak Trąd!! :/
No cóż. Różnie to bywa. Na jednym spojlerze kładziesz tacke z szaszłykami, a na tym pod dachem chyba pranie wieszasz jak się na dłuższą podróż wybierasz
własnie tak kombinuję że przyrost kasy odbywałby się w atmosferze ciagłego
...musiałbym chyba za weneckim lustrem siedzieć bo by się "klejentela" poobrażać mogła
...nieeee , nie mógł bym , wyrzuty sumienia by mnie dręczyły po nocach [/quote]
Dopisałbyś na szyldzie że wszystkie opróczAR i dałoby sie wytrzymać
hmmm.... szczerze odjąć to coś z pod dachu i te dwa kominy ala nie wiem co:D i nawet nie jest źle aczkolwiek uważam że alfy nie nadają się do tuningu są po prostu za piękne
Każdy chce mieć Alfe Gościu naoglądał się reklamy Peugota że może se sam wyklepać auto tj z fabryki... i stwierdził że chce mieć 147
a oto efekt
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
to powinno byc karalne..... tak zeszpecic samochody to nie lada wyczyn.
te swiatla z tylu w gtv to mi sie kojarza z lancia thesis ... z reszta zobaczcie
http://www.autogaleria.pl...a_2002_02_m.jpg
_________________ POZDRAWIAM
-----------------
AR 166
wsiadlem...
...moglbym nie wysiadac...
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 1.6 TS
Rocznik: 1997
Wysłany: 2007-05-13, 15:12
Ja myślę że jeszcze nie jest za późno żeby uratować te auta, jakby tylko trafiły w dobre ręce. Ktoś kto ma chociaż odrobinę dobrego smaku i minimum gustu nigdy czegoś takiego nie zrobi! Zwłaszcza w Alfie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum