Wysłany: 2007-03-12, 23:12 Ceny znaczków (pojemność silnika)- ile?
Chcę na swój samochód nakleić 1.8 Twin Spark- wiem ze nie bylo takiej 164 ale wiedza o tym tylko Alfiści . Ile w ASO może kosztować taki znaczek, albo w jakimś wyspecjalizowanym sklepie??
Bez przesady!!! Byle jemioł się zorientuje.Już lepiej naklej 2,5TD (tylko w fabrycznych miejscach,a nie byle gdzie) to będzie bardziej wiarygodne, a i alfiarze się jorkną,ale po fakcie,jak go objedziesz... Ale nie będziemy mieć o to żalu.
_________________ JOIN THE DARK SIDE
-------------------------------------
Gentleman na ropie i gazie nie jeździ.
FUCK THE FUEL ECONOMY !!!
to juz lepiej bez oznaczen niz naklejac jakies inne niz faktycznie posiadamy silnik...
_________________ 0-100km/h--- 9.73 s
1/4 mili --- 17.43 s
Trzy osoby na pokladzie czyli Potencjal jest.
ALFA sprzedana teraz czas na Lancia 2.0 T
0-100km/h---6.8s
1/4mili --- 15.15s Czas na Virusa...
Oj bedzie sie działo
No ale jak rozumiem mu chodzi o to by czasem gościom ćwieka nabić.Sam mając 155 2,5V6 zerwałem stare i nakleiłem 1,6 16V....była jazda....chyba pół Warszawy do serwisów wysyłałem i to niezłe fury też różne v6...he,he, 1,6 a tak popierdala...
_________________ JOIN THE DARK SIDE
-------------------------------------
Gentleman na ropie i gazie nie jeździ.
FUCK THE FUEL ECONOMY !!!
No ale jak rozumiem mu chodzi o to by czasem gościom ćwieka nabić.Sam mając 155 2,5V6 zerwałem stare i nakleiłem 1,6 16V....była jazda....chyba pół Warszawy do serwisów wysyłałem i to niezłe fury też różne v6...he,he, 1,6 a tak popierdala...
Własnie o to mi chodzi. Jeszcze żeby mieć aparat na tylnej szybie i robić zdjęcia minom golfiarzy.
ja mam cos lepszego niz oznaczenie silnika... naklej sobie JAK MNIE ZLAPIESZ BEDE TWOJ... i dopiero bedziesz musial umiec spierdzielac przed kolesiami... lub przed kobietami
_________________ 0-100km/h--- 9.73 s
1/4 mili --- 17.43 s
Trzy osoby na pokladzie czyli Potencjal jest.
ALFA sprzedana teraz czas na Lancia 2.0 T
0-100km/h---6.8s
1/4mili --- 15.15s Czas na Virusa...
Oj bedzie sie działo
ja mam cos lepszego niz oznaczenie silnika... naklej sobie JAK MNIE ZLAPIESZ BEDE TWOJ... i dopiero bedziesz musial umiec spierdzielac przed kolesiami... lub przed kobietami
A tu szescdziesiecioletnia kobieta za kierownicą 612 Scaglietti na równej jak stół drodze.... nieee wole jednak oznaczenie slabszego silnika
Fury napisał/a:
Jak ktos by mial pozyczyc 1.6 to z checia przygarne
Moj znajomy- niestety emigrowal do Szwacarii- na 147 GTA mial napis 1.6- oczywiscie ja bylem pomyslodwacą.
Fiergloo ja moge sie podpytac w sklepach u nas jak cenowo to wszystko stoi i najwyzej podesle ci sie cos takiego poczta jakbys byl zainteresowany - oczywiscie bez wlasnej marzy to wszystko bedzie - bo trzeba sobie pomagac co nie?? jakbys byl zainteresowany to wal na PW lub GG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum