Tutaj można komentować news Brobyta o nowej najmniejszej Alfie, czyli Mi.To
źródło: netcarshow.com, dzięki Dj Brabusowi a AG
PS. Prosił bym Moderatora o zamknięcie tematu o Alfie Junior
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
djnero [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-15, 12:29
suer wygląda, ciekawe jak będzie jeżdzić i na drodze sie bujać szczególnie jak będzie w niej siedzieć te 150 rumaków
Z pierwszych oględzin wygląda ciekawie i co najważniejsze charakterystycznie. Żeby coś więcej powiedzieć, to muszę zobaczyć ją na żywo. No, ale ta nazwa "Mi.To"?? Hm... Mi to zupełnie nie leży
Pozdrawiam.
- Rafał
Już widzę komentarze na forach właścicieli aut niemieckich
pewnie żal im dupsko ściska
_________________ 164 Super 2.0 TS 8V
166 2.5 V6 24V
przeszłość:
33 1.4 8V boxer
145 1.6 8V boxer
djnero [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-15, 20:10
cena też pewnie będzie z 60-70 tys dlatego nie będzie jej za dużo na ulicach ale może to i dobrze na jedno bo zawsze będzie wzbudzała emocje i zazdrość innych ludzi których nie stać będzie na nią (w naszym wspaniałym kraju to niestety większość ludzi, którzy ciężej i dużo dłużej pracują niż inni mieszkańcy krajów UE)
Jakby nie było Mi.To (co za durna nazwa) to auto wyjątkowe. Jedno z pierwszych (jeśli nie pierwsze), auto wielkości Grande Punto w klasie PREMIUM. To znaczy że nikt nie oszczędza na tym aucie na etapie produkcji.
Nie wiem czy zauważyliście, ale koła sią na 4-rech śrubach. Posiadacze AR 145/146 będą zadowoleni
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
cena też pewnie będzie z 60-70 tys dlatego nie będzie jej za dużo na ulicach ale może to i dobrze na jedno bo zawsze będzie wzbudzała emocje i zazdrość innych ludzi których nie stać będzie na nią (w naszym wspaniałym kraju to niestety większość ludzi, którzy ciężej i dużo dłużej pracują niż inni mieszkańcy krajów UE)
cena ok. 14tys ojro. trza czytać newsy
myśle że w kategorii małych aut pod względem urody nie ma równych, i myśle że ludzie nawet przepłaca 5tys zł by mieć coś o wiele ładniejszego od VW czy Oplów itp.
Z tego co doczytalem na interii to Mi.To ma sie pojawic jeszcze w tym roku w salonach, jesli cena bedzie tak jak podają to wg aktualnego kursu euro cena bedzie od 57tys zł, troche szkoda ze beda te same silniki co w fiacie, choc te benzynowe turbo podobno są całkiem niezle. Mi sie bardzo podoba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum