Wysłany: 2008-05-05, 17:53 Alfa Romeo 159 w Tvn Turbo:)
Dziś włączam sobie Tvn Turbo a tu test 300 się zaczyna lubię ten program a więc oglądam ku mojemu zdziwiniu testują piękną czerwoną 159 ja uważam że mówił o niej bardzo dobrze i obiektywnie bo naprawdę tak jak powiedział otwór w bagażniku mamy bardzo mały ale kiedy zamkniemy kalpę to wszystko mamy piękne te światełka ten znaczek i wogóle
Oglądał ktoś jeszcze
_________________ SPOT KRAKÓW 14.12.2008 DZIAŁ ->POŁUDNIE<- ZAPRASZAM
Oglądałem i też twierdzę,że dość dobrze Kornacki wypowiadał się o 159tce.
Widziałem takiego miśka na żywo i faktycznie to plastikowe wnętrze to porażka.
Mały otwór bagażnika to troszkę czepianie się,no ale jakieś minusy musiały być
a miałem założyć taki temat zaraz po tv ale jednak odpuściłem
w każdym bądź razie kilka stwierdzeń ( Alfę kupuje sie sercem, jeżeli posiadasz troche gustu to kupisz Alfę ) było wręcz idealnych i co by nie mówić sam zachwycał sie Alfą
narzekali na jazdę po dziurkach ale co sie dziwic jak testowali AR na 18" i niskim profilu
ogólnie odcinek na +
aha- Kosiar - nic mi nie wiadomo że masz AR 159 a piszesz " mamy " tak jak byś miał 159 ("tak jak powiedział otwór w bagażniku mamy bardzo mały ale kiedy zamkniemy kalpę to wszystko mamy piękne te światełka ten znaczek i wogóle )
Ostatnio zmieniony przez adamodg 2008-05-05, 22:41, w całości zmieniany 1 raz
Również oglądałem i też musze stwierdzić, iż Kornacki naprawde obiektywnie ocenił 159-tke. Podobało mi się jego stwierdzenie "podobno zawieszenie nie wytrzymuje polskich dróg".
Też widziałem ten program... I rzeczywiście Kornacki całkiem dobrze sie wypowiadał o tej ślicznotce...
Błysk w oku tez miał jak nia jechał...auto mu sie podobało a co do małego otworu ładunkowego to....jak dla mnie wystracza całkowicie ( w 156 chyba jest taki sam nie?)... Więc to rzeczywiście było czepienie się dla samego czepienia
A jak zaczał mówic o Misthubishi o ile dobrze pamietam, to wyłączyłem bo jakos juz nie miałem ochoty patrzeć na TO:)
No PAnie Kornacki....czas zrewidować pogłoski i plotki o Włoszczyxnie i kupic sobie taką Ślicznotkę
Pamiętam odcinek 'Zakupu kontrolowanego" i facetowi Kornacki przedstawił 156,dobrze się o niej wypowiadał i myślę iż prowadzącemu podobają się Alfy-wie z czym się to je
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
ale chociażby dla tego silnika brałbym alfę, nieduża różnica w pojemnościach a kosmiczna w km::)) aż byłem zdziwiony ile to kucy wyciągnęli z tego 2,4:P
a co do małego otworu ładunkowego to....jak dla mnie wystracza całkowicie
Nie zgadzam sie. Bagaznik jest maly, nieustawny a otwor maly. Jedyna zaleta, to zawiasy skladane, a nie wgodzace w bagaznik jak u japoncow. To sluszna ocena.
Ale na litosc boska - pokaz mi sedana, ktory ma duzy otwor zaladunkowy!!!!
Jak ktos szuka dziury i wielkiego kufra, to jak kolega radzi - LOGANA niech kupi!
Alfa 156 i zapewne 159 maja bagazniki do kitu. I co z tego?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum