Wysłany: 2007-09-19, 19:36 Wyjazd na zlot wloskiej motoryzacji Norblin
Jak w temacie .Może ktoś z poludnia ma ochote na spędzenie ostatniej niedzieli września ciesząc oko włoskimi cudami.. Mnie osobiście kusi demokar alfa clubu chcę tą alfke zobaczyć i usłyszeć na żywo.
mariusz, jak pojedziesz będziesz miał nie powtarzalną szansę spotkać się z "wielkim fanem" Twojego samochodu.... marcins737
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
AR_33 , kliknij sobie na poniższy link , przypomnij temat i racz zauważyć iż "fanów" jest więcej ( szkoda że temat zamknięty bo byłoby zapewne jeszcze więcej...) , nie jestem osamotnionym opozycjonistą...
marcins737, ja nie napisałem, że jesteś jedynym Fanem, ale "wielkim Fanem", a to jest chyba różnica
a co do opozycjonisty, to musze stwierdzić, że bardziej zasługujesz na miano oportunisty, ale to jest moje zdanie
Pochwal się lepiej jak przeżyłeś spotkanie z Mariuszem i Mirką oraz ich Alfą
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Myslales, ze Marcins wydobedzie siekierke i dokona wlasnej interpretacji tuningowej? Eh... Przemoc nie jest w jego stylu
A tak BTW: masz moze Marcin cos wiecej o przewijajacym sie gdzie niegdzie Ferrari?
Gadales z ownerem? Cos ciekawego opowiadal np o eksploatacji...?
opowiadaj, opowiadaj!
Właściciel jeździ tym Ferrari tylko w weekendy. Z przytarciami nie ma jeszcze problemu, bo starsze modele nie są strasznie nisko zawieszone. Auto jest serwisowane w Berlinie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum