Czy Koledzy z Górnego Śląska mogą pomóc, jeśli chodzi o:
- znalezienie dobrego miejsca, gdzie można zrobić okresowe przeglądy i wymiany w ar 156 jtd?
- znalezienie elektronika, który będzie potrafił naprawić zepsutego pilota (2002) - z prawdopodobnie uszkodzonym mikrowyłącznikiem
Bosch service (28 km od gliwic w kier. sosnowca)
Drozdż
tel 32-269-70-43
czynne od 9-17
maja tam specow od wielu marek w tym dwoch od AR.plusem ich jest to ze spec od alfy robi alfe,a spec od bmw robi bmw.polecam! nie ma rzeczy niemozliwych dla nich.pozdro
elektry naprawia rzeczy przez innych nie zdjagnozowane.doswiadczone na wlasnej skorze
Może troche daleko od Gliwic ,ale polecam. Lakiernik fachowiec a jego brat super mechanik . Obydwaj godni polecenia . Świerklaniec okolice Tarnowskich Gór nr.tel 607-574-903 lub 32 284 31 68 to ich stronka www.pwtuning.pl ( oczywiscie nie zajmują sie wylącznie tym co w adresie strony)
Bytom http://www.ricambi-servic...php?dir=1_Start
Panowie zajmują się włoskimi autami od początku lat 90tych. Nie boją się Alfy. Bylem kilka razy i zawsze na podjezdzie stala jakas Alfa lub Lancia. Wiedzieli nawet gdzie sa zamontowane tarcze hamulcowe w mojej 75 . Ba, nawet mieli na stanie nowe
Bosch service (28 km od gliwic w kier. sosnowca)
Drozdż
tel 32-269-70-43
czynne od 9-17
maja tam specow od wielu marek w tym dwoch od AR.plusem ich jest to ze spec od alfy robi alfe,a spec od bmw robi bmw.polecam! nie ma rzeczy niemozliwych dla nich.pozdro
elektry naprawia rzeczy przez innych nie zdjagnozowane.doswiadczone na wlasnej skorze
Witam, czy to jest dobry nr tel.? masz moze inny bo siedze na linii i nic...
Co do Ricambi w Katowicach, podjechałem tam i nie wiedzieli jak otworzyć maske w 156. W warsztacie stało uno i cinquecento. Może miałem pecha ale pierwsze wrażenie ma decydujący wpływ, jednak z tego co tu piszecie jestem w błędzie. Wtedy jednak zrezygnowałem ze zlecenia na rzecz innego warsztatu.
Co do Ricambi w Katowicach, podjechałem tam i nie wiedzieli jak otworzyć maske w 156. W warsztacie stało uno i cinquecento. Może miałem pecha ale pierwsze wrażenie ma decydujący wpływ, jednak z tego co tu piszecie jestem w błędzie. Wtedy jednak zrezygnowałem ze zlecenia na rzecz innego warsztatu.
RICAMBI w Bytomiu nie ma nic wspolnego z tym w Katowicach.
Do Katowic zadzwonilem kiedys po poscie jednego z forumowiczow i powiedzieli mi ze wymiana klockow i tarcz to ok, ale z niczym innym za bardzo nie mieli styczności i sami zasugerowali, zeby poszukac gdzie indziej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum