hejka
jezeli nie ma chętnych z Krakowa to moze gdzieś bliżej (np Katowic ??) to z chęciom wpadnę bo niestety niemam całego dnia wolnego a z 2 lub 3 godzinki z pewnością wygospodaruje
_________________ pozdrowka dla wszystkich alfaholicow
zycze milej zabaway... z checia bym zawiatl ale mam popoludniu w sobote imprezke rodzinna na ktorej nie wypada mi nie byc a za duzo kilometrow mam zeby obrocic w 2 strony. pozdrawiam
To w takim razie na szybko proponuje zmiane terminu na niedziele bo jednak wiecej ludzi moze przyjechac a i tak kazdy wychodzi z domu na wybory.
Co Wy na to?
Dajcie konkretnie znac do wieczora!!!!
FRED
Ps. Zazdroszcze łodzianom samoorganizacji.. na poludniu to jednak mocno kuleje
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Ostatnio zmieniony przez Fred 2007-10-19, 18:06, w całości zmieniany 2 razy
Spotkanie Ślązaków - Zagłębiaków godz 11.00 Stacja Shell Sosnowiec (na przeciwko dawnego Geant- obecnie Real).
Fred
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
ja mam tak samo od 8 muszę byc na wykładzie a później ćwiczenia do 17 wiec moze przenieśmy to na niedzielę
chciałbym bardzo ale nie ma szans... a miłobyło by się spotkać zawodowo robie fotki to można by było nieco forum fotami ze spotu ożywić
Panowie koledzy z Krakowa. Z całym poważaniem, ale teraz dopiero żeście się obudzili . Temat jest już wałkowany od dawna, a jak dochodzi do finału to wam nie pasuje. Co jest z wami. Jak nie termin to miejsce. Sam już nie wiem
Ja pisałem od pocztątku, że w ten weekend będę w domu, w Bełchatowie i opcji, żebym się teleportował nie ma. Szkoda, pierwotnie miało byc w połowie października, wtedy na bank mógłbym się zjawic ze swoją granatową strzałą mejd in dżermany. A tak to nie pozostaje mi nic innego jak życzyc miłej zabawy.
Jak nikt z Krakowa nie ma zamiaru przyjechać to chyba spotkamy się na"naszym" terenie.
Może propozycja Mariusza ? Tarnowskie Góry. Sprawdzić temat jutro o 9.30 . Wtedy wszystko na 100 % będzie już ustalone.
_________________ Alfa Romeo to tańsze Ferrari ale tak samo Boska
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum