Moze bedziemy w tym temacie wpisywac propozycje spotkan?? Co Wy na to? Łódź sie preżnie integruje, nam tez przyda sie troche wiecej spotkań
Moze 2połowa kwietnia?? Jakiś grill i moze troche zwiedzania pobliskich okolic(śląsk lub małopolska). Mam juz kilka pomysłów mam nadzieje ze chetnych nie bedzie brakowac
Licze na Wasze pomysły, trzeba sie brac do roboty
wszystko zalezy od tego w jakim stanie wroce z wycieczki i czy do tego czasu naprawie wtryskiwacze .. z tym drugim moze byc ciezko jak nie dadza sie odblokowac :/
_________________ 164 Super 2.0 TS 8V
166 2.5 V6 24V
Moje propozycje sa takie:
1.wyjazd na jurę krakowsko-czestochowską nad jakieś jeziorko albo w las tam zrobić grilla, piwko, opalanie(zakładam ze będzie piekna pogoda) można w siatkówkę lesno-polna zagrac i inne gry i zabawy, jednym słowem leniuchowanie
2.opcja druga zakłada zwiedzanie, moja propozycja jest taka ze można najpierw pojechać do browaru w Tychach (wstęp bezpłatny do tego piwo gratis, oczywiście dla pasażerów:) ) podobno bardzo fajne zwiedzanie, potem przejazd do pałacyku myśliwskiego myśliwskiego Promnicach jakaś kawka, ciastko, nastepnie zwiedzanie zamku w Pszczynie, parku oraz skansenów jak tarczy czasu można jeszcze w góry np. na Równice wyskoczyć na góralskie jedzenie.
Generalnie mozna sporo robic wiec trzeba sie tylko na cos zdecydowac, propozycja Shallot tez jest super
własnie- ...w Ogrodzieńcu byłam raz i to w nocy , wiec niewiele widziałam...ale nawet w nocy wygladało malowniczo.. czy jest ktos z tamych okolic, kto mógłby doradzic?
Super pomysł!!!! Można zwiedzić zamek, a później rozłożyć się gdzieś na trawce. A to dopiero początek sezonu, ciekawych miejsc nam nie zabraknie, a zapału jak widzę mamy ogrom. Fajnie się będzie z Wami zobaczyć.
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 736 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-04-10, 22:51
shallot napisał/a:
czy jest ktos z tamych okolic, kto mógłby doradzic?
ja mam calkiem blisko do ogrodzienca okolo 20 km i szczerze doradzam a nie odradzam jak dla mnie ogrodzieniec jest super,jest gdzie polazic i piekne fotki alfa zapodac:) jesli beda chetni na park linowy to rowniez beda mogli z takiej atrakcji tam skorzystac.
Browar w Tychach piekna sprawa a to piwko jak kierowca to se do butelki przeleje bo normalnie bym sobie nie darowal a Tychy a Pszczyna to moja okolica wiec rowniez jestem za Pozdrawiam
_________________ Nie ważne ile pali i tak jest piękna
ja za park linowy dziekuje..:D miałam raz w Bielsku i wystarczy wrazen na całe zycie. Ale moge stac na dole i robić wam zdjęcia jak bedziecie się bujać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum