No wlasnie tez patrze na tvn meteo i zekmo od 12 ma byc pieknie i slonecznie tylko troszke wiatru. Tez sie troche wkurzylem bo tez wczoraj pucowalem swoja na blysk zeby sie ladnie prezentwala
no i juz w domq bylo bardzo sympatycznie oby wiecej takich spotkan teraz ja zapraszam do mnie podajcie termin kiedy Wam odpowiada do mnie z katowic 70 km z krk 65km
Dzieki wszystkim za super zlocik, bylo bardzo przyjemnie gill, zameczek, knajpka dreszczyk emcji za kółkiem 166 3l Jurcia miodzio
ciesze sie za nasza alfaholikowa rodzinka sie powieksza o nowe osoby które dalaczaja na zloty
Miło ze Monika z mezem nas również odwiedzila, fajna niespodzianka oby takich wiecej! I fajnie bylo zobaczyc nowe osoby (których jeszcze live nie widzialem) DDEvil, Belfer27, 1etniens1, Moninika.
Mam nadzieje ze na nast. lokalnym zlocie znów spotkamy sie w conajmniej tym samym gronie
No i jak zwykle stala ekipa nie zawiodla
No, imprezka fajowa była, niespodziewani goście z Łodzi (ho ho ho )
Gdzieś nam się w drodze powrotnej "Rafjan Team" zapodział - mamy nadzieję że dotarli OK
Dzięki Wszystkim za super niedzielę w wybornym towarzystwie, czekamy na foty...no i powtórkę
_________________ "Sztuczna inteligencja jest zawsze lepsza od naturalnej głupoty..."
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 2.0 TS
Rocznik: 1997
Wiek: 32 Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 88 Skąd: Kraków (skawina)
Wysłany: 2007-04-30, 07:54
(Marzena)
Jurcio, troszkę pomieszałam drogę, bylam za bardzo zafascynowana prowadzeniem alfy Ale "Rafjan Team" dotarł do Karakowa bez szwanku Dzięki wszystkim za świetną zabawę.
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 759 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-04-30, 09:45
towarzystwo wyborowe bylo swietnie,dzieki wszystkim za mila atmosfere.
no ich chlopcy z BMW napewnoo sa jeszcze podjarani naszym zlotem juz dzis na allegro widzialem ze nieznajomy z bmw wystawil swoja bmk-e do sprzedazy badz zamiany tylko i wylacznie na Alfa Romeo
Ja rownizez dziekuje za mily zlocik niestety na pomorze nie dam rady sie wybrac bo jade nad morze w sierpniu a nie mam na tyle urlopu i niestety gotowki na 2 wyjazdy ale lokalne to ja zawsze chetny jak tylko praca pozwoli fotki wrzuce jak tylke bede mial troszke wiecej wolnego czasu Pozdrawiam
Dobra Panowie i Panie chetnie wrzuce swoje fotki ale widze ze musze je najpierw przerobic bo sie nie mieszcza a narazie nie mam na tyle czasu ale jak ktos chetny to przesle na maila tylko sie zglaszac.
A teraz prozba do Moniki jak mozesz to przeslij mi te zdjecia ktore zrobilas na maila na pablo@tleilax.sky.pl dziekuje z gory i Pozdrawiam !!!!
Ja dopiero dziś do kompa dotarłem, ale i tak wrażenia ze zlotu pozostały. Choć dopiero poznawałem ekipę ( w końcu wiem jak wszyscy wyglądają...), to i tak mam wrażenia pozytywne. Pozdrawiam ogół i do następnego razu.
_________________ Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.
KORCZU tak wypadło wież ja wyjazd planowałem pare miechów wcześniej wiec sam widzisz
a i tak w niedziele wróciłem (niestety )
ale zobowiązuje sie do obecności następnym razem bo już sie nigdzie nie wybieram
"musze se w koncu odbic te 2 spociki "
_________________ pozdrowka dla wszystkich alfaholicow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum