Czekałem na to pytanie
U mnie kiepsko w tym miesiącu z weekendami, ale moze uda sie wyrwac.
podtrzymuje propozycje zwiedzania browaru i pszczyny ale to chyba w czerwcu
[Kate] My z Fredkiem jestesmy baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ZA Mam nadzieje ze bedzie to czerwiec. Może jakieś konkretniejsze propozycje co do terminu??
Pozdro
Kate & FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Lipiec tuż, tuż wiec moze zaplanujemy jakies spotkanko.
Moja propozycja Spotu Tychy-Pszczyna jest aktualna. Termin 21lub 22 lipca. Zwiedzanie browaru w Tychach (wstęp bezpłatny do tego piwo gratis), przejazd do pałacyku myśliwskiego Promnicach jakaś kawka, ciastko, nastepnie zwiedzanie zamku w Pszczynie, parku oraz skansenów jak starczy czasu można jeszcze w góry wyskoczyć np. na Równice na góralskie jedzenie.
Co Wy na to?
Rafał156 [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-28, 20:13
Termin mi odpowiada, a ochoty jak zwykle nie brakuje. Pozdrowionka.
jak starczy czasu można jeszcze w góry wyskoczyć np. na Równice na góralskie jedzenie.
Co Wy na to?
Jak jedziemy na Równicę na jedzenie, to już na pewno się Pyry nie pozbędziecie
Ostatnio jak tam byliśmy ( Ja i Lideczka) to jakiś fanclub Audi foty sobie robił na górnym placu
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Zlocik juz za tydzien, stała ekipa nie zawiodła ale co z resztą południowców?? Cos nas mało na liscie zgłoszen.
Mam nadzieje ze jeszcze sie dopiszecie, taki zlot jest w tym rejonie Polski raz w roku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum