dzięki ferka za imprezke i ten teges było sooper usmialismy sie pogadalismy wiecej takich spotkan !!
pogoda dopisała to najwazniejsze zarełko jak sie patrzy tylko szkoda ze furki same nie jezdza
_________________ pozdrowka dla wszystkich alfaholicow
Podziękowania za mile spedzany dzionek grilik był super a wuszty przesmaczne no i piwo wyśmienite a gorzoła to nie wiem bo nikt mi nie poloł hehe. Jeszcza raz dziękuje wszystkim uczestnikom Leszczyńskiego grila a w szczegulnosci głównemu organizatorowi Ferrari-1. oby w tym roku było jak naj więcej takich spotów
Dzięki wszystkim . Głównie Tym co byli, a tym co się pisali i nie byli dziękuję jeszcze bardziej.
No cóż tym razem ja dałem ciała (aczkolwiek pisałem że postaram się coś wykombinować, a nie że będę napewno). Niestety dopadło mnie i musiałem iść do lekarza no i wylądowałem na antybiotach. Teraz jeszcze bardziej żal mi du..ę ściska po oglądnięciu fotek. Życie jest okrutne, jak tydzień temu zajechałem do Krakowa to było nas aż trzech, a jak się trafił taki fajny grill to kur...de musiałem zdychać i brać prochy .
Ja coś wiem o tym Lopezius bo ja już tydzień chorowałem i liczyłem, że na grilla wpadne bo już się poumawiałem nawet z rufiki co do drogi. Nie chałem tam nikogo pozarazać no i miałem gorączkę:( Po zdjęciach widać, że i tak bez nas dobrze się bawiliści i pogoda była dobra. Sezon na grille się zaczyna więc jakoś to sobie odbijemy:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum