Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 731 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-11-11, 19:25
było naprawde super,mila atmosfera,cudowny-klimatyczny domek, niemalze sprzed 100lat ktory udostepnił nam AdamoDg(Alfaclub), kielbaski wysmienite,czego sie nie spodziewałem w taka sniegowa pogode.jeszcze raz dzieki wszystkim za spot oraz licze na kolejne w gronie Alfaholikow.pozdro
No spoko grill Jeszcze na sniegu nie jadlem kielbasek z grila .
Dzieki Wszystkim ktorym sie chcialo, kolegom z alfaclubu a w szczegolnosci adamodg:)
i jak zwykle pewnej w spotkaniach ekipie alfaholików
Zdjec malutko bo pogoda okropna. Mam nadzieje ze wszyscy szczesliwie dotarli:)
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Ostatnio zmieniony przez Fred 2007-11-11, 20:45, w całości zmieniany 1 raz
ja przede wszystkim dziękuję wszystkim za przybycie mimo pogody daleko odbiegającej od nie najlepszej i mam nadzieję ( w zasadzie jestem prawie pewny ) że to był tylko taki skromny początek naszej znajomości.
do Korczu- domek nie ma jeszcze 100 lat i da radę jeszcze kilka takich spocików ( na wiosne oczywiście ognisko za domkiem aktualne )
czajnik został w domku - jeżeli jest niezbędny to podrzucę w jakiś dzień a jak dasz sobie radę jakiś czas bez niego to podam przy najbliższej okazji
Ostatnio zmieniony przez adamodg 2007-11-11, 22:54, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum