Niestety wydaje mi się że po moim mieście to jeździ sporo takich "prezesów" co to se kupili Alfę tylko dlatego że ich stać i żeby się pokazać że nie będą jeździć tym co wszyscy.
Ja macham i tobie też, to już wiesz bo widziałeś....
...a co do tych prezesów z BB, daj spokój to buraki z FAP albo Powertrain, oni mają to jako służbowe i traktują jak wozidełka. Kompletne dna motoryzacyjne. Jak wyjdzie nowy model AR to będą jeździć właśnie nowym. I tak czarna 159 to jeden z derektorów, srebrna to chyba szef serwisu bo zawsze tam stoi, ciemna to szef Powertrain, który odstawia ją nawet do FAP na ładowanie akumulatora i uzupełnienie płynu w spryskiwaczach. Od tych panów nie wymagajmy machania, za kilka miesięcy jednak te 159-tki pójdą na sprzedaż i zaczną jeździć nimi inni, może coś się zmieni.
Ja jak tylko widzę logo AR i zdąże to zawsze macham albo i mrugam.
18.01.2008. jechałem do Bochni przez Kraków namachałem sie i namigałem jak cholera
juz stracilem nadzieje i na zjezdzie na Wieliczke czerwona 147 nio to si-bi- bo widze ze ma antenke
i cio -Kawa
Pozdrawiam czerwona 147 i hm . jej włascicielke- Kawa wysmienita!
P.S.
jak mijałem tira z POLTRANSU to gosc mi zawolał "ave alfa" i ze ma 155 w domku.
Są jeszcze alfiści!
_________________ ALFA 164 Q4 V832V FERRARI- JUŻ SIE SKŁADA
Ostatnio zmieniony przez Rafał 2008-01-20, 17:33, w całości zmieniany 1 raz
Niestety wydaje mi się że po moim mieście to jeździ sporo takich "prezesów" co to se kupili Alfę tylko dlatego że ich stać i żeby się pokazać że nie będą jeździć tym co wszyscy.
Ale chyba właśnie między innymi dlatego kupuje się Alfę bo na widok Golfa się ż...ać chce
A poza tym, jakoś wydaje mi się że Alfaholicy to raczej starsze modele posiadają, kilkuletnie, a nie nówki... kogo stać na wydatek 150tyś. no może Rydzyka
Więc jak ktoś w nowej Brerze nie odpowiada, to się nie dziwię... dziwne gdyby ktoś z AR75 nie dopowiedział!! Tego to pod pręgierz
dziś przez chwilę musiałem pomyśleć czy koleś miga bo miśki stoją czy jak z daleka srebrna 159 miga no to też mignałem podjeżdżam bliżej a tu gość ręką macha jednak 159 nie jeżdżą sami emeryci
_________________ TAK KORCZU , TYLKO REMIZA I TYLKO SPOCONE KUCHARKI !
18.01.2008. jechałem do Bochni przez Kraków namachałem sie i namigałem jak cholera
juz stracilem nadzieje i na zjezdzie na Wieliczke czerwona 147 nio to si-bi- bo widze ze ma antenke
i cio -Kawa
Pozdrawiam czerwona 147 i hm . jej włascicielke- Kawa wysmienita!
P.S.
jak mijałem tira z POLTRANSU to gosc mi zawolał "ave alfa" i ze ma 155 w domku.
Są jeszcze alfiści!
czesc co sie nie chwalisz rafcio ze cb masz
_________________ pozdrowka dla wszystkich alfaholicow
a ja chetnie bede pozdrawial wszystkie alfy jezdzi taka fajna bladynka 156 srebrna na felgach momo jej chetnie pomacham bordowa 145 na żołtych blachach DW to ja :)pozdrawiam
Cześć . Super fajnie. Ja też macham i migam światłami. I nawet pare 145/146 mi machało i migało ! Super ! Tylko jeden szczegół : tylko pare. Natomiast np.156 minęło mnie nie pare ale paredziesiąt !!!! ( są dużo bardziej popularne, ok.) . I co ???? Ani jednego machnięcia, ani jednego mignięcia! Traktują nas 145/146 jako "maluchy". "Maluchom" nie trzeba machać.
Mają nas gdzieś. Zaczynam się zastanawiać czy użytkownicy (miłośnicy) alf to dwa klany: 1.książęta 156 i większe
2.giermki 145/146
SMUTNE ALE NIESTETY PRAWDZIWE ( przynajmniej w Krakowie)
Mimo wszystko pozdrowienia dla wszystkich alfistów i oczywiście Wesołych Świąt !!
w Krakowie mamy taką umowę ze maluchom w 145/146 żadna 156 nie zamacha bo godziło by to w jej honor nie można sie tak zniżać, fuj
szlachta krakowska zasady to zasady
Ooooooo wyyyyyyyy Dziady borowe!!!
Bo już do Was nie przyjadę.
A jak wjadę to wam cały asfalt zwinę
Rumaków tylko 90 ale narwane gorzej niż niż smok wawelski.
w Krakowie mamy taką umowę ze maluchom w 145/146 żadna 156 nie zamacha bo godziło by to w jej honor nie można sie tak zniżać, fuj
.
WPUSCIC CHAMSTWO NA SALONY ...
cza było se po BMCE kupic !!
_________________ pozdrowka dla wszystkich alfaholicow
Ja tak skromnie chciałem sie przywitać bo jestem tutaj nowy i oczywiście jestem jak najbardziej za mruganiem, machaniem itp bo to jednak tak milej sie robi... może sie spotkamy gdzieś na krakowskich drogach czarna gtv pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum