Choć mam Belle dopiero 2 dni to już się w niej zakochałem. Nawet zacząłem się witać z innymi alfistami w mieście, tylko jakoś nie odwzajemniają tego miłego gestu
Jechałem dzisiaj do Poznania i z powrotem (trochę okrężną drogą więc zrobiłem około 350 km). Wynik : 5 alf z których tylko jeden kierowca zwrócił na mnie uwagę pierwszy. Reszta-zero reakcji. Jeszcze spostrzerzonko : w wiekopolsce coś mało alf. W samym Poznaniu dostrzełem jedną 147.
_________________ Cogito ergo sum. Zawsze i w każdych okolicznościach.
Ostatnio zmieniony przez julekul 2008-08-28, 20:22, w całości zmieniany 1 raz
Przepraszam najmocniej wszystkich z Poznania, alfistów i wszystkich pozostałych-w poprzednim poście napisałem nazwę Waszego pięknego starożytnego grodu-kolebki Polski-z małej litery. Mam nadzieję, że wybaczycie mi tę gafę. Pozdrawiam :oops:Już poprawiłem.
_________________ Cogito ergo sum. Zawsze i w każdych okolicznościach.
Ostatnio zmieniony przez julekul 2008-08-28, 20:22, w całości zmieniany 1 raz
Alfa i omega wybacz za 3 posty z rzędu:) po pierwsze jestem tu nowy a po drugie pisze z telefonu:) a to naprawde ciężkie:( ale chęć rozmowy o alfie jest mocniejsza niz trudności z pisaniem:) pozdro dla wszystkich alfomaniaków:)
_________________ KTO NIE POSIADA NIGDY NIE ZROZUMIE DLACZEGO WLASNIE ALFA TEL:608 044 587
Alfa i omega wybacz za 3 posty z rzędu:) po pierwsze jestem tu nowy a po drugie pisze z telefonu:) a to naprawde ciężkie:( ale chęć rozmowy o alfie jest mocniejsza niz trudności z pisaniem:) pozdro dla wszystkich alfomaniaków:)
_________________ KTO NIE POSIADA NIGDY NIE ZROZUMIE DLACZEGO WLASNIE ALFA TEL:608 044 587
Ahh kruca jest jakiesik Alfista z Niepołomic?? po mieście "brykają" sobie dwie AR 156 srebrne i jedna czerwona ^^ jak na zaś u mnie w mieście jest ich sporo więc jest jeszcze na co popatrzeć
Niestety ale nie każdy odmacha bo nie wszyscy się na tych cudeńkach poznali ;/
Ahh kruca jest jakiesik Alfista z Niepołomic?? po mieście "brykają" sobie dwie AR 156 srebrne i jedna czerwona ^^ jak na zaś u mnie w mieście jest ich sporo więc jest jeszcze na co popatrzeć
To dopisz do listy 146 czerwoną w końcu po sąsiedzku, Pozdrawiam.
Z tego samego powiatu i często bywam w Niepołomicach.
pzdr
Oo witam! no właśnie po Ncach śmigają chyba nawet 3-4 146! Pzdro
Model: Alfa Romeo 166
Silnik: 2,4 JTD
Rocznik: 2001
Wysłany: 2008-09-07, 08:00
Haha jak tylko zauważę to macham nawet idąc pieszo... Nie raz forumowicze mi machali na trasie,ale nie zdąrzyłem machnąc ręką bo przeważnie się stało w korku a z przeciwnego pasa mknęli i tylko widziałem kawałek alfy jak przemknęła.
LASKA to ja Cię zatrzymam następnym razem jak będziesz jechać tą ALFA ponieważ widze Cię czesto w mojej okolicy
_________________ \/ \/
Pozdrawiam Marcin
166 2.4 JTD 2001r.-------->>> SPRZEDAM-więcej w dziale ''bazar'' !!!
147 1.9 JTD 2003r.
http://www.forum.alfaholi...tam-vt10243.htm
Haha jak tylko zauważę to macham nawet idąc pieszo... Nie raz forumowicze mi machali na trasie,ale nie zdąrzyłem machnąc ręką bo przeważnie się stało w korku a z przeciwnego pasa mknęli i tylko widziałem kawałek alfy jak przemknęła.
LASKA to ja Cię zatrzymam następnym razem jak będziesz jechać tą ALFA ponieważ widze Cię czesto w mojej okolicy
heh jak mnie tylko zobaczysz to trab czlowieku! chetnie pogadam o naszych pieknych bestiach. pamietaj biala 155 na wloskich blachach NAW.....7 a ty nie jestes przypadkiem z rdziostowa?? nie widzielismysie 19 lipca w rdziostowie? jechalem wtedy srebna 166 i wiozlem kumpla do slubu.... i kilku kolesi tez w rebnej 166 zrobili brame to ty byles? pieknie to wygladalo!!!!!!! no to jakby co to smialo zatrzymuj!
Model: Alfa Romeo 166
Silnik: 2,4 JTD
Rocznik: 2001
Wysłany: 2008-09-14, 18:19
Tak to ja robiłem tą brame!!! Oooo cholera a właśnie chciałem mieć namiary na Ciebie i proszę jaki miły zbieg okoliczności...Jak będziesz jechał przez Rdziostów to zapraszam wiesz już gdzie mieszkam... Da się załatwić fotkę z bramy bo bysmy na forum wrzucili bo to super wyglądało
_________________ \/ \/
Pozdrawiam Marcin
166 2.4 JTD 2001r.-------->>> SPRZEDAM-więcej w dziale ''bazar'' !!!
147 1.9 JTD 2003r.
http://www.forum.alfaholi...tam-vt10243.htm
jeszcze niemam filmu ani fotek... jak mi da to zamieszcze na forum. jak kiedys pojade do tomka to wpadne do ciebie. musimy zrobic jakies spotkanie alfistow ze sącza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum