jak sie jedzie na jezioro srednie (od str opola) po lewej str bedziesz mijal waly jakies 1-2 km dalej po lewej str bedzie parking calkiem spory jezeli przejedziesz powoli i uwaznie to napewno nas wypatrzysz. przyjedz na 16:40 my juz na pewno bedziemy jak nie bedziesz mogl trafic to zadzwon (tel podaje na pw)
ozzy tobie tez wysylam nr w razie czego
Model: Inny
Silnik: Mercedes Coupe E220
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-03-08, 16:17
Mariusz tak jak napisales,16:30 turawa! Ja i Wisiol bedziemy na pewno
_________________ Tesknie za Alfa i za V6-tka :(:(:(
Nastepny cel to Alfa 166 tylko musze sprzedac merca...
Alfa 145 1.6 Boxer
nie pogniewacie sie jak spotkamy ie juz w tawie? ja jade troszke wczesnie z dziewczyna i pieskiem pospacerowac jak cos auto zostawiam juz na naszym parkingu i tak kolo 16:30 spotkamy sie
I co ,i co Panowie ???
Jakie decyzje odnośnie wyjazdu na Węgry.
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Ja utknąłem na imprezie rodzinnej
A w drodze powrotnej policja mnie zatrzymała pouczenie na szczęście.
Może lepiej jakiś spontan w Tequili w mieście, na piwko zawsze jakoś prościej.
A w Tequili Pilsner Urquell dają
_________________ Była Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic oraz Honda Civic 1.4i EJ9
Jest Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed oraz wierna Honda Civic 1.4i EJ9
(...) co by przypomnieć światu o opolskich alfaholikach, nawet tych bez alf
Tych bez alf... oj zabolało chętnie, ale już może bez jakichś ekscesów, zabierania całych rodzin i turawy, ewidentnie nie wychodzi. Proponuję bar Tequila. Tylko kiedy?
_________________ Była Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic oraz Honda Civic 1.4i EJ9
Jest Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed oraz wierna Honda Civic 1.4i EJ9
Nie chciałem nikogo urazic. A co do terminu, to mnie w zasadzie wszystko jedno. Każdy weekend mi pasuje więc mogę się dostosować. Zobaczymy co na to reszta naszych ziomali. Czekam na propozycję. Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum