ja...:) Niestety, niezbyt korzystne.. Najpierw byla sprawa z kluczykiem ( nie wyłączał mi sie imo).. poszperali, podlączyli do kompa i powiedzieli ze rozprogramował mi sie kluczyk, dlatego nie wyłaczał imobilajzera... zaplacilam cos kolo 200zł ( no bo przeciez za podlaczenie do egzaminiatora i zakodowanie kluczyka..) Pojezdzilam 2 dni i znowu przestalo mi sie wylaczac.. To stwierdzili ze kluczyk jest zepsuty i musze zamowic nowy. 150 nowy plus 150 kodowanie. Ja pomyslalam ze jednak cos mi nie gra, szczegolnie ze to dzialo sie gdy bylo bardzo goraco. Pojechalam do innego mechanika kolo Krakowa i okazało sie ze wystarczylo wymienic antenke do imo. 56 zł antenka plus 10 zl robocizna.
..drugi przypadek to ogrzewanie. Nie dzialalao- wiec stwierdzili ze zepsul sie zawór regulujący zamykanie i otwierani klap cieplego/zimnego. hehe PRAWIE trafili. Okazalo sie nie wogole nie bylo nagrzewnicy..( to inna, dluga historia:/)
Tak czy inaczej- nie polecam. Ci na 29 listopda znacznie lepsi...
Tak poza tematem bo akurat ja serwisuje w GANINEX KATOWICE ale moim zdaniem , tak ASO zawsze brały gruba kase za byle co ale wole zapłacić dużo i miec spokojne sumienie że moim autem zajmuja się ludzie którzy się na tym znają a nie pan Zdzich z warsztatu w garażu którego wiadomosci zatrzymały się na etapie malucha i poloneza
tak ASO zawsze brały gruba kase za byle co ale wole zapłacić dużo i miec spokojne sumienie że moim autem zajmuja się ludzie którzy się na tym znają a nie pan Zdzich z warsztatu w garażu którego wiadomosci zatrzymały się na etapie malucha i poloneza
Nie zawsze sie to sprawdza ja jak zostawiłem moja Alfe w Ganinexie w Pszczynie to mi założyli uszczelke po pokrywe zaworów tak ze na rogu wpadła im do środka to naładowali tam silikonu, pojechałem do wrocka a tam cały silnik zawalony olejem, wróciłem i zrobiłem u mojego stałego mechanika w Pszczynie który skasował połowe a i zrobił dobrze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum