Wysłany: 2007-09-08, 20:51 kto ma ochote sie spotkac w krakowie w okolicy polowy10.2007
witam jestem z brzeska kolo kraka i wysuwam inwencje w kierunku spotkania okolo polowy pazdziernika. miejsce do uzgodnienia (strat pod plaza lub m1) reszta do uzgodnienia ... czekam na odzew ... pozdrawiam
Jak juz sie zrobił taki odzew to moze ustawcie miejsce gdzies w połowie między Krakiem a Katowicami (gdzies na Jurze np).
Raz ze wiecej chętnych pewnie bedzie a dwa ze okolice ładne i alfy przyparkowac mozna kolo jakiegos zamku
FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Mozna zrobić II edycje Ogrodzieńca jak bedzie ciepło grille zabrać, kocyki i bedzie przyjemnie
Paweł patrząc na to, co jest za oknem, to obawiam się że na Ogrodzieniec (a zwłaszcza grille i kocyki) będzięmy musięli czekać aż do przyszłego roku. Niestety
będzięmy musięli czekać aż do przyszłego roku. Niestety
spokojnie, spokojnie jeszcze bedzie ciepło w tym roku
a jesli akurat nie trafimy w ładną pogode to mozna np. w Krakowie na zamku w przgorzałach sie spotkac, bo tak miedzy Krakiem a Śląskiem to nie wiem gdzie jakies fajne ciepłe i suche miejsce(knajpa) jest
Ja też oczywiście się pisze, jest tylko mały kłopot, gdyż moja 146'tka ma humory, ale do połowy X powinienem być gotów. Jestem jak najbardziej za ! To był by mój pierwszy spot, choć alfista jestem od tygodnia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum