tez jestem aby zrobić spota w tygodniu, wieczorem koło 19tej? jeszcze ma być kilka dni ładnej pogody wiec trzeba to wykorzystać, co powiecie na środe lub czwartek??
Jestem za. W Krakowie mogę praktycznie zawsze i wszędzie. Wolałbym środę, bo w czwartek szykuje mi się sporo nauki, tylko jest mały problem. Według harmonogramu kończę o 19, ale postaram się odbębnić na grupie, która ma zajęcia przede mną. Alfista w bmw powinien być dysponowany.
właśnie można by sie spotkać na kilka chwil którymś wieczorkiem np. pod M1 czy Zakopianką tak koło 20, ostatnio przejeżdżałem koło M1 i zauważyłem ze kilka hond tam stało i koledzy mieli mini spocik
Model: Inny
Silnik: V6 biturbo 24V
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-03-02, 16:38
Myślę że poczekamy do przyszłego weekendu, może pogoda bardziej dopisze, tylko ustalmy wcześniej; może przyszła sobota tj. chyba 8.03 godz 13.00 lub 14.00 co wy na to, kto jest za?
Model: Inny
Silnik: V6 biturbo 24V
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-03-05, 22:05
No panowie, kiepsko - tylko cztery osoby chętne na spocik?, pasowało by do piątku coś ustalić, zgłaszajcie się!
_________________ Maserati;-machina furiosa
TACKA Gość
Wysłany: 2008-03-05, 22:42
jak po 20 marca to ja zawsze chetnie ...ale jestem w polsce tylko miedzy 21 marca a 29 ...jak zwykle tylko tydzien do dwoch w miesiacu...kurcze a tak bym sie chcial w koncu z wami zobaczyc...no i z Bizona CUDEM
bimski, Amożemy spota ustalić na 15:00!? Pytanie jeszcze gdzie!? Ja bym proponował parkin w byłym Geancie, a juz mowie dlaczego, ponieważ jesli nawet bedzie padac mozna spokojnie pogadac i poogladac furki, a i na lotnisko blisko ( fakt ze plyty ale zawsze). Jeszcze moze lista kto na 100% bedzie
bimski, Amożemy spota ustalić na 15:00!? Pytanie jeszcze gdzie!? Ja bym proponował parkin w byłym Geancie, a juz mowie dlaczego, ponieważ jesli nawet bedzie padac mozna spokojnie pogadac i poogladac furki, a i na lotnisko blisko ( fakt ze plyty ale zawsze). Jeszcze moze lista kto na 100% bedzie
1. goofy2
A tego to ja już nie wiem. Mi jest pora obojętna, mam całą sobotę wolną.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum