Wysłany: 2008-04-09, 18:21 Kraków - cykliczne spotkania - kolejny spot w Maju
Witam wszystkich, w nawiązaniu do postu z pokrewnego tematu rozpoczynam nowy odnośnie kolejnego krakowskiego spotu, który (większością głosów 2:0, mój się nie liczy bo i tak nie mam planów ) zaplanowaliśmy na niedzielę 11 maja godz. 15:00.
W zeszłą niedzielę zjechały się około 23 Alfy + 1 Maserati, parking wyglądał niesamowicie i spocik okazał się strzałem w dziesiątkę, było naprawdę super , co zresztą chyba wszyscy obecni potwierdzili.
W związku z tak niespotykaną frekwencją chcemy kontynuować te spotkania.
Plan na dziś podstawowy, czyli spotkanie w tym samym miejscu, grill tam gdzie był.
Dlatego wszystkich zainteresowanych zapraszam do dopisywania się do listy chętnych, i by nie robić zamieszania, każdy chętny pisząc posta w tym tamacie, kopiuje listę, wkleja do wiadomości, dopisuje swój nick (albo usuwa jak mu coś wypadnie ) i wysyła, myślę że tak będzie najprościej i unikniemy kombinowania z liczeniem, a lista będzie cały czas aktualna.
Mamy więc miesiąc na kombinacje i jak ktoś ma ochotę i możliwości załatwić jakieś atrakcje, typu kawalkada przez Rynek albo jakikolwiek pokaz naszych furek byłoby zaje8!$(ie.
I oby frekwencja dopisała przynajmniej jak w zeszłą niedzielę.
Wszyscy Alfisti mile widziani.
Tak więc dopisywać się i rozsyłać wiadomość, a nóż będzie nas więcej niż na Węgrzech .
Lista:
1. Lopezius (Krzysiek) 145 boxer - być może z kobietką (chyba że będzie pracowała)
Nie wiem, czy godzina 13 nie jest za wczesna. Sam muszę dojechać 80km. Oczywiście podporządkuję się Jeśli jednak będzie to 14, to się nie pogniewam, a przynajmniej obiad zdążę zjeść
Pozdrawiam.
- Rafał
aha i jeszcze jedna uwaga ja mysle ze data 11 tj niedziela bedzie lepsza bo jak sadze ludzie w soboty pracuja i moze pojawic sie problem... a sobota i godzina 13 to juz kompletny niewypal takie jest moje zdanie i bedzie tak jak przed ostatnim razem ze byly 3 osoby...
Wszystko jest do dogadania więc proponujcie, godzinę jak najbardziej można zmienić (dlatego nie ująłem jej w temacie).
Co do dnia wolałbym jednak zostawić sobotę przynajmniej z takiego względu że nie trzeba się będzie za szybko zbierać "bo rano trzeba wstać do roboty", a tak będzie sobie można posiedzieć nawet do późnego wieczora i nic mi się nie stanie jak wrócę do Bielska o pierwszej w nocy albo nawet rano, bo niedzielę mam wolną. A będzie to już maj, dni dłuższe i pogoda miejmy nadzieję piękna.
Wracając do godziny możemy ją ustalić w takim razie na 15:00 jak ostatnio, albo nawet 16:00 i tak z godzinę znów będziemy stać na parkingu, więc nawet ci co będą pracować a nie mają za daleko, mogą dojechać. Jeśli to też za wcześnie dajcie znać, no problem
A jeśli większość woli niedzielę też się dostosuję.
Wszystko jest do dogadania więc proponujcie, godzinę jak najbardziej można zmienić (dlatego nie ująłem jej w temacie).
Co do dnia wolałbym jednak zostawić sobotę przynajmniej z takiego względu że nie trzeba się będzie za szybko zbierać "bo rano trzeba wstać do roboty", a tak będzie sobie można posiedzieć nawet do późnego wieczora i nic mi się nie stanie jak wrócę do Bielska o pierwszej w nocy albo nawet rano, bo niedzielę mam wolną. A będzie to już maj, dni dłuższe i pogoda miejmy nadzieję piękna.
Wracając do godziny możemy ją ustalić w takim razie na 15:00 jak ostatnio, albo nawet 16:00 i tak z godzinę znów będziemy stać na parkingu, więc nawet ci co będą pracować a nie mają za daleko, mogą dojechać. Jeśli to też za wcześnie dajcie znać, no problem
A jeśli większość woli niedzielę też się dostosuję.
uuu... A ja byłem przekonany, że 10 maja to niedziela i dlatego nie oponowałem. Niestety w moim wykonaniu sobota odpada :/ Na 100% muszę być w pracy. Jeśli nie uda się Wam przenieść spotkania z 10 (sobota) na 11 (niedziela), to niestety, ale ja nie przyjadę...
Pozdrawiam.
- Rafał
no więc tak:
można by poprosić kogoś kto ma blisko co by podjechał na parking przy samej maczudze herkulesa ( Pieskowa Skała ) i zagadał jak by wyglądało zarezerwowanie parkingu od godz. 13 konkretnego dnia - tam jest taki parking na 20 kilka aut jakieś 10m od maczugi i jak by koszt był przyzwoity to przecież można się złożyć co by było atrakcyjne miejsce. ale to tylko moje skromne zdanie
chodzi mi o to miejsce:
Korczu i Kosiar będą wiedzieć bo mijaliśmy w drodze powrotnej
że nie wspomnę już o drodze w to miejsce - po prostu bajka ( zakręty jakby stworzone dla Alfy , sama radość )
Ostatnio zmieniony przez adamodg 2008-04-10, 11:19, w całości zmieniany 2 razy
No to zmienione na niedzielę 11 maja, proszę jeszcze o propozycje co do godziny. Mam nadzieję że nie okaże sie teraz że komuś niedziela nie pasuje.
Dzięki. Aczkolwiek nie chciałbym, żeby przeze mnie coś nie wypaliło, tak jak wspomniałem w niedzielę dam radę, w sobotę nie ma na to szans. Może ktoś jeszcze się wypowie odnośnie tego terminu?
No i zapełniać listę Panowie i Panie!
Pozdrawiam.
- Rafał
No to zmienione na niedzielę 11 maja, proszę jeszcze o propozycje co do godziny. Mam nadzieję że nie okaże sie teraz że komuś niedziela nie pasuje.
Dzięki. Aczkolwiek nie chciałbym, żeby przeze mnie coś nie wypaliło, tak jak wspomniałem w niedzielę dam radę, w sobotę nie ma na to szans. Może ktoś jeszcze się wypowie odnośnie tego terminu?
No i zapełniać listę Panowie i Panie!
Pozdrawiam.
- Rafał
maffiu też woli niedzielę a mnie jest obojętne. Więc jak narazie więcej głosów jest za niedzielą, a skoro niedziela to może godzina jakaś wcześniejsza
co do drogi to się zgodzę idealnie równa i branie zakrętów to miód cud i orzechy , co do dnia to jestem za niedzielą dlatego że sobotę zawsze mam zalataną ....
Ja się zabieram z Gopciem więc więcej nie bede wybrzydzał
_________________ TAK KORCZU , TYLKO REMIZA I TYLKO SPOCONE KUCHARKI !
Jak tam nasza lista?
Mam nadzieję, że się szybko zapełni Jeżeli frekwencja będzie jak ostatnio i pogoda dopisze, to będzie lux
Na mnie największe wrażenie zrobiła kawalkada Alf, następnym razem pasuje ustawić się modelami, wówczas wrażenie będzie jeszcze lepsze.
Pozdrawiam.
- Rafał
P.S. już dzisiaj zamawiajcie pogodę
1. Lopezius,
2. Cichy,
3. Alces1,
4. Maffiu,
5. Adamodg,
6. Kosiar,
7. Gopcio, (wg info od Kosiara) i liczę że tym razem wpadniesz swoją Alfą
8. Korczu
Tak by to na razie wyglądało. Chyba nikogo nie pominąłem. Ciekawe że jeszcze nikt z Krakowa nie zgłosił swojej obecności
Doszedł kolejny głos "za" więc zostaje niedziela. Nie usłyszałem jeszcze żadnej propozycji odnośnie godziny, jak dla mnie im wcześniej tym lepiej, rzucajcie propozycje bo chciałbym dopisać godzinkę do info w temacie.
Hm... godzina, jak dla mnie 15 jest OK. Tym razem powinno pójść szybciej z dojazdem do Ojcowa, bo organizacja będzie lepsza. Ale jeśli komuś odpowiada inna pora...
Pozdrawiam.
- Rafał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum