jak ktoś chce to może się zabrać z kims innym ( masz sporo możliwości - ja, gopcio, robak21, korczu, fred )
a to tylko przykłady
chyba się przejdę do ciebie
jak ktoś chce to może się zabrać z kims innym ( masz sporo możliwości - ja, gopcio, robak21, korczu, fred )
a to tylko przykłady
chyba się przejdę do ciebie
fred odpada. Bede z Kate...a w Gtv z tylu.. mozna polozyc 6paka
fred
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
ale jesli tylko znadziesz chwile w drugiej połowie maja, czeladzka rezydencja będzie wolna a błonia zazielenione to oczywiscie wszyscy są ZA
fred
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Ostatnio zmieniony przez Fred 2008-04-28, 11:51, w całości zmieniany 3 razy
Nie no Kosiar, nie żartuj! Czego nie masz, że nie możesz przyjechać? Laweta za golfem III się znajdzie. Dres Ci pożyczymy, pałę sobie kupisz, umcykumcyk masz zajefajne, a fuck you to sam Cię nauczę pokazywać
No, a tak poważnie, jesteś pewien, że nie dasz rady do nas dołączyć?
Zapodaj sobie dzień wcześniej jakiegoś antykaca i już. Albo dokładnie tak jak koledzy mówią. Walniesz z rana klinika i jesteś na spocie duszą towarzystwa!
Pozdrawiam.
- Rafał
_________________ ...no alfa,
no fun!
Ostatnio zmieniony przez alces1 2008-04-28, 12:16, w całości zmieniany 1 raz
Czytam ten temat nie dopisywałem się bo myślałem że sie coś jeszcze zmieni ale niestety... w niedzielę muszę zameldować się na prymicjach, jak by były w Krakowie to bym się urwał na chwilę ale niestety są w Rzeszowie a to już spory odcinek drogi...
tak że mnie nie będzie ciałem ale będę sercem i duchem
Czytam ten temat nie dopisywałem się bo myślałem że sie coś jeszcze zmieni ale niestety... w niedzielę muszę zameldować się na prymicjach, jak by były w Krakowie to bym się urwał na chwilę ale niestety są w Rzeszowie a to już spory odcinek drogi...
tak że mnie nie będzie ciałem ale będę sercem i duchem
Nie no fajnie masz - zaliczysz parę kilometrów w towarzystwie Ślicznej Włoszki
Chociaż szkoda, że nie wpadniesz na spocik.
Pozdrawiam.
- Rafał
Ehhh zas auto do warsztatu :/ normalnie jakies pechowa ta Alfa moja :/ To spotkanie to wkoncu kkiedy i o ktorej bo coraz blizej a neiwem czy wkoncu juz ustalone i zapiete na ostatni guzik
Gopcio - a ty czytać nie umiesz? jest w postach i nawet w temacie :
11 MAJ ( niedziela ) 2008 ROKU
godzina 15:00
1 piętro parkingu Real
Kraków Al. Bora Komorowskiego
Ostatnio zmieniony przez adamodg 2008-04-28, 21:15, w całości zmieniany 1 raz
to ja znowu się spóźnie. O 14 jest formuła, a to moja pierwsza i największa miłość. Ale przyjade na pewno.
nie bój nic - ja mam robote na rano i będę chyba nawijał prosto z tyrki i pewnie też będę po15
ale pewnie tak jak ostatnio z godzinkę zejdzie na bajerę na parkingu więc jak dobijemy na 16 to też damy radę
a jak by co to zawsze złapiemy kogoś na halo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum