Kurcze 28 czerwca jestem na weselu, więc porażka jak dla mnie.
21 - 22 czerwca, też mam grubszą imprezę, dwudniową, więc kolejny weekend nie pasi.
Natomiast nie mam nic przeciwko jeśli chodzi o 6 lipiec. Jeśli to nie za późno, to ja chętnie pisałbym się na ten dzień, Oczywiście może być Wisła. Chyba, że chcecie spotkać się w Krk i potem całą kawalkadą pojechać do Wisły?
No, ale może najpierw ustalmy termin, a potem omówimy szczegóły.
Więc jak z tą datą koledzy?
Pozdrawiam.
- Rafał
A moze byśmy jakaś ankietę zrobili typu "kolejny spot południowców - Wisła" i powiedzmy trzy terminy do wyboru z mozliwościa zaznaczenia wszystkich trzech jak komuś wszystkie pasują no i oczywiście wygrywa termin w którym będzie najwięcej chętnych tylko ktoś by to musiał popilotować bo mnie nie będzie w kraju od 9-22 czerwca, a jakiś termin oddawania głosów i ustalenia daty musi być.
adamodg, zrobiłem to (na razie) na próbę bo alces1, napisał że miał z tym problemy. Zawsze możemy napisać do adminów żeby wywalili ankietę, masz ponad dwa tygodnie na myślenie. Termin zakończenia ankiety jest taki a nie inny bo juz się przekonałem że dopóki nie postawisz sprawy jasno to zawsze komuś coś nie będzie pasowało, poza tym póżniej mnie nie będzie. Więc jesli jesteś chętny do pilotowania sprawy to "no problem", rób nową ankietkę a tą się usunie.
Wiem, widziałem, filmik też oglądałem przed chwilą po prostu prze zaje8isty, to jest to nic dodać nic ująć. Pięknie to poskładałeś, szacunek z mojej strony.
A mi się ta muzyka kompletnie nie podoba. Nie wiem, czy to ja jestem jakiś dziwaczny, ale ogólnie rzecz biorąc włoski język w muzyce zupełnie mi nie odpowiada. A zmontowanie i tak fachowe - mi by się w życiu nie chciało. Na następny spot mogę nie przyjechac. Nie jest powiedziane, czy będę miał czym.
...fajno jest sobie powspominać:)
wiem wiem, sam miałem zalatwić filmiki i zdjęcia z mego omal nieodzyskanego:P aparatu (pierwszy spot). Obiecuję jednak, że jak tylko znajdę chwilkę sam zmontuje coś, co będzie nawiązywało do calego cyklu;)
Tym czasem zapewne do zobaczenia w Wiśle!
A mi się ta muzyka kompletnie nie podoba. Nie wiem, czy to ja jestem jakiś dziwaczny, ale ogólnie rzecz biorąc włoski język w muzyce zupełnie mi nie odpowiada. A zmontowanie i tak fachowe - mi by się w życiu nie chciało. Na następny spot mogę nie przyjechac. Nie jest powiedziane, czy będę miał czym.
Pozdro szejset, alfaholicowie:)
ja tez gustuje w innej ale do filmiku pasuje takie moje zdanie
Pozdro
_________________ TATO ZAWSZE BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ!!! [*] ;((( R.I.P.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum