Proponuje następnym razem pojechać popróbować się na prostej np. na rybitwach w krk, .a później na grilla w jakieś ciekawe miejsce - jest ich dużo w obrębie krakowa
Co wy na to??
No ja jestem za z tym prubowaniem bo dzis mnie Lopezius zaskoczyl tym startem ze swiatel...
No nie żartuj Gopcio, jakim startem spod świateł, których???
Starałem się dziś nie szaleć
sys ja bylem czarna gtv, przepraszam cie bardzo ale niewidzialem cie... a co do 1/4 to jestem za... spocik malina ale miejce docelowe mozna by zmienic badzmy tacy odkrywczy ;p
sys ja bylem czarna gtv, przepraszam cie bardzo ale niewidzialem cie... a co do 1/4 to jestem za... spocik malina ale miejce docelowe mozna by zmienic badzmy tacy odkrywczy ;p
te skałki po drodze po prawej stronie wyglądały ok ( za krakiem jak jechaliśmy ) tam na trawce można by się rozbic juz z kocykami i w ogóle
My w drodze powrotnej, zahaczyliśmy jeszcze o macugę i zamek na Psowej , wiecie ile tam krzyczą za parking !!! 6,50 za godzinę , chyba ich z deka poje..ało.
Tak że nstępnym razem to lepiej, jak chcemy inną miejscówkę, pojedziemy za Gopciem i zrobimy grilla w polu
Imprezka była przednia.
Fajnie, że do Ojcowa pojechało nas znacznie więcej niż poprzednim razem. No i nie pogubiliśmy się
Szkoda mi tylko przejazdu przez Skałę, bo ostatnim razem ludziom szczeny opadały na nasz widok, a to uczucie bossskie.
Heh Gopcio, to mówisz, że dałeś czadu? Lux, że nic nikomu się nie stało.
Szkoda tylko, że ten parking był zamknięty i przez to nie wszyscy zorientowali się gdzie jesteśmy, to przykre, bo pofatygowali się pewnie i kawał drogi, a tu ZONK... No a z pod Multikina wyjechaliśmy coś przed 16.
Dzisiaj po pracy wstawię pamiątkową fotę, ale od razu zaznaczam, że na zdjęciu brakuje kilku osób, bo niestety odjechały wcześniej, a my z Korczem jak zwykle zamykaliśmy peleton
Pozdrawiam wszystkich uczestników, dziękuję za mile spędzony czas i do następnego razu!
- Rafał
Ja sie dowiedziałem wczoraj gdzieś tak o około godz 14:40 że parking reala był zamknięty miałem pisać wam ale stwierdziłem że dużo osób już wyjechało i nie było sensu ,na kolejny zlocik to skocze do reala parę godzin wcześniej bo mam do niego 5 minutek i zobaczę czy będzie czynny
Ostatnio zmieniony przez Darknes 2008-05-12, 06:49, w całości zmieniany 1 raz
dokladnie spocik udany jak najbardziej...ja osobiscie bede sie staral byc jak najczesciej...pozdrawiam wszystkich i dzieki za mile spedzona niedziele w gronie takich maniakow jak ja he he mam nadzieje ze uda mi sie cos takiego zorganizowac ale w KIELCACH
My w drodze powrotnej, zahaczyliśmy jeszcze o macugę i zamek na Psowej , wiecie ile tam krzyczą za parking !!! 6,50 za godzinę , chyba ich z deka poje..ało.
Tak że nstępnym razem to lepiej, jak chcemy inną miejscówkę, pojedziemy za Gopciem i zrobimy grilla w polu
Żartowałem (co do Gopcia)
Dobrej nocy.
Smiej sie smiej, mnie wtedy nie bylo do smiechu zaczolem sie smiac jak wyjechalismy na droge
Co do tych zdjec od bosaniaka tylko 1 dziala reszta niet
_________________ Blue AR 145 Boxer 1,6
Ostatnio zmieniony przez Gopcio 2008-05-12, 10:01, w całości zmieniany 1 raz
to co panowie i panie, robimy za miesiąc też zlocik ? Ja proponuje aby ktoś już założył nowy temat i od nowa się wpisywać mnie już od razu możecie wpisać bo na 100% jadę na kolejny zlot mam nadzieje że teraz będzie przynajmniej dwa razy więcej alf niż wczoraj
niedlugo tenasze co miesieczne spotkania stana sie slawne na cala Polske teraz bylo prawie 30 autek jesli sie nie myle to jak bedzie 60 to juz fajnie Ja tez sie juz zapisuje na nastepny Tylko moze jakis Organizator sie zadeklaruje ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum