zlot jak najbardziej ok towarzystwo super auta super czego chcieć więcej
Jechałem u Gopcia z tyłu wszyscy mieli zapięte pasy na szczęscie , muszę tu pochwalić gopcia bo naprawdę wyratował nas z opersji przed uderzeniem w skałę i zachował zimną krew reszta to była zabawa rolnicza pod tytułem oranie pola.
Korczu jaką miał mine haha żebyś to widział
_________________ SPOT KRAKÓW 14.12.2008 DZIAŁ ->POŁUDNIE<- ZAPRASZAM
był to mój pierwszy zlot i było super na pewno wybiorę się za miesiąc
P.S. gopcio wyleciał z drogi?! LOL jak to sie stało ? kiedy ? bo ja moją 155 pojechałem dość wcześnie i nic nie wiem, a to stało się jak wszyscy już się zebraliście ?
Ostatnio zmieniony przez Darknes 2008-05-11, 20:59, w całości zmieniany 1 raz
Proponuje następnym razem pojechać popróbować się na prostej np. na rybitwach w krk, .a później na grilla w jakieś ciekawe miejsce - jest ich dużo w obrębie krakowa
Co wy na to??
Ostatnio zmieniony przez M@T 2008-05-11, 21:07, w całości zmieniany 1 raz
Proponuje następnym razem pojechać popróbować się na prostej np. na rybitwach w krk, .a później na grilla w jakieś ciekawe miejsce - jest ich dużo w obrębie krakowa
Co wy na to??
No ja jestem za z tym prubowaniem bo dzis mnie Lopezius zaskoczyl tym startem ze swiatel...
Musimy zaskarżyć Real o antyAlfowe zachowanie, pewnie się dowiedzieli i dlatego te wózki tam stały .
Pierwszy raz widziałem żeby pod jakimś hipermarketem parking zamykali, przez nich kilka osób ominął spocik, do sądu z nimi
Szkoda że tak wyszło, a mogło być nas więcej.
Z drugiej strony dosyć szybko się stamtąd zwinęliśmy ale przejeżdżaliśmy obok BP i gdyby ktoś tam był to napewno by zauważył jak przejeżdżaliśmy.
Trzeba było brać numery telefonów od kolegów, ja swój juz dwa razy umieściłem na forum, tak że każdy mógł sobie zapisać i w razie czego zadzwonić.
Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich, znów wiele miłych wspomnień zostało zapisane na "miękkim dysku" pod czachą
Oj Fotosik cos zaczyna mnie wkur....., chciałem już wrzucić linka ale coś sam nie mogę się do tych zdjęć dostać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum