Noi kapa jak do jutra nie zrobie alfy to zabraknie mnie :/ a zapowiada sie super Mial ktos problemy z alfa 145 bo dziwnie chodzi na bezynie ledwo przyspiesza silnik tak mocno zuca na boki ze szok a na gazie to juz wogole porazka a bylo dobrze rano na gazie, jeszcze dzis zawiozlem kosiara i wszystko gralo wracajac cos sie zepsulo :/
Juz 26 Alf się zadeklarowało więc pewnie przyjedzie jeszcze więcej. Proponuje więc zrobic tryjumfalny przejazd przez centrum Krakowa. Moja propozycja trasy to wyjazd z centrum handlowego potem Pilotów do ronda mogilskiego, dalej Lubicz, koło dworca do placu Matejki, Warszawska, Kleparz, Prądnicka i do Ojcowa. W ten sposób troszke nadłozymy drogi ale zrobimy małe zamieszanie taką kawalkadą w centrum krakowa. Dało by sie jeszcze wydluzyc trasę i pojechac na około plant koło Wawelu ale nie wiem czy jesteście chetni.
Juz 26 Alf się zadeklarowało więc pewnie przyjedzie jeszcze więcej. Proponuje więc zrobic tryjumfalny przejazd przez centrum Krakowa. Moja propozycja trasy to wyjazd z centrum handlowego potem Pilotów do ronda mogilskiego, dalej Lubicz, koło dworca do placu Matejki, Warszawska, Kleparz, Prądnicka i do Ojcowa. W ten sposób troszke nadłozymy drogi ale zrobimy małe zamieszanie taką kawalkadą w centrum krakowa. Dało by sie jeszcze wydluzyc trasę i pojechac na około plant koło Wawelu ale nie wiem czy jesteście chetni.
jeśli się wpakujemy w centrum tyloma autami to nie ma szans żeby nas światła nie porozdzielały, a wtedy zrobi się mały kocioł bo nie wszyscy znają trasę
dlatego chce uzgodnić wcześniej trase, żeby łatwo się dogonić. poza tym w niedziele o 17 raczej nie bedzie korków.
Pomysł jest fajny, ale...
Nie wszyscy znają szczegółowo topografię Krakowa. Dlatego nawet podanie nazw ulic w praktyce okaże się czarną magią... Bo co innego przejechać np. Alejami, a co innego kluczyć w okolicach Rynku Głównego...
Tak jak wspomniałem, pomysł bardzo mi się podoba, ale idąc za przykładem ostatniego spotu, gdzie mieliśmy tylko fragment Opolskiej przejechać i to się nie powiodło, po prostu bardzo czarno, a co gorsza nerwowo to widzę...
Pozdrawiam.
- Rafał
Dwa pytanka do ekipy ze Śląska i Zagłębia:
1. Jedziecie przez Olkusz czy A4?
2. O której start?
Jedziemy przez Olkusz
Dzięki Kosiar.
Pytanie dodatkowe: robicie jakąś zbiórkę i będzie konwój czy każdy jedzie o której mu się podoba? Jak robicie zbiórkę to napiszcie gdzie i o której? Dzięki
_________________ hmmm... to może jeszcze szybkie kółeczko przez miasto i dopiero potem do domu?
Tzn brygada z dąbrowy i będzina czyli ja , adam , korczu , gopcio zjeżdżamy się na BP a jeszcze jest Robak z Chorzowa no i ty także możemy się z wami ugadać na jakieś stacji benzynowej w drodze na Olkusz a o której to nie wiem bo żaden z chłopaków nie podnosi telefonu więc nie mam jak się dogadać , jak możesz podaj mi na priv swój kom to ci esa puszcze czy coś
_________________ SPOT KRAKÓW 14.12.2008 DZIAŁ ->POŁUDNIE<- ZAPRASZAM
Lista:
1. Lopezius,
2. Cichy + Addicted,
3. Alces1,
4. Maffiu,
5. Gopcio + Kosiar
6. Korczu,
7. Robak#21
8. t.o.mek
9. Mach
10. Mojax (na 80%)
11. Darknes (postara się) - jednak będę na 100%
12. Paweł156 (postara się)
13. Fred + Kate
14. Larson66
15. Bizon2007
16. Moscislav&mAlinka
17. Bimski
18. Krulik
19. Adamodg (na 99%)
20. bosniak_sg (na 90%), jak zamienie z kims dniówke w pracy.
21.M@T 159 JTDM ( bierze sól )
22. Luki 283
23. SYSUNIAdq
24. Mar77
25. piotrekzaz (na 95%) na dzień dzisiejszy na pewno
26. Kinio na 99% tylko jeszce nie wiem czy sam czy z kobieta....[/quote]
11. Darknes (postara się) - jednak będę na 100%
Ostatnio zmieniony przez Darknes 2008-05-10, 19:05, w całości zmieniany 1 raz
prosiłbym ludzi z okolic śląska i zagłębia o potwierdzenie (na priv żeby nie śmiecić na forum ) przyjazdu na zbiórkę przed wyjazdem na stacji BP ul.Majakowskiegow Dąbrowie godz. 13:30 - 13:45
po 21 dodam mapki bo teraz muszę zmykać
Ostatnio zmieniony przez adamodg 2008-05-10, 21:26, w całości zmieniany 1 raz
Niestety ale spotkanie "na szczycie" w sprawie klubu i zlotu 2008 (oraz przeciągający sie remont ) nie pozwolą stawic sie nam na jutrzejszy spot. Szkoda wielka ale.. odbijemy sobie za miesiąc
Co do podpisow to dogadalem sie z Pawłem156 i On wszystko wie co i jak
fred
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum