spoko spoko , ma ktoś kamere cyfrową albo cyfrówkę co robi dobre filmy ? nagrali byśmy coś wysłał by mi materiał i bym coś zmontował
ja niestety nie dysponuję na tyle dobrą cyfrówką (ma już swoje lata), no, ale z pewnością ktoś będzie miał, oby tylko nie zapomniał zabrać;)
Pozdrawiam.
- Rafał
tez wpadne .jeszcze nie bylem na spotkaniu alfy bo jestem niedawnym nabywca.wiec do zobaczenia i pozdrawiam
adi599 napisał/a:
jedzie ktos do krk od strony zakopianki,jesli tak to bym sie zaczepil na zderzak bo pewnie sie zamotam a jesli nie to podajcie namiary jak tam dojechac od ronda na matecznym. dzieki Adam
sorki przedtem nie ten cytat wcislem. ja bede mykal zakopianka wiec mozemy zaczepic zderzaki gdzies w Lubniu.
Model: Inny
Silnik: do DU.. !
Rocznik: 1981
Wiek: 27 Dołączył: 03 Mar 2008 Posty: 52 Skąd: Zakopane/Nysa
Wysłany: 2008-03-30, 11:05
lacky no jasne ze tak,w Lubniu sie spotkamy a co do godziny to ustalimy aparat cyfrowy jakis tam mam ale mysle ze niech kazdy wezmie cos tam pstryknie lub nagra a Kosiar juz cos zmontuje
komandos65, Witam! Pomysł kolegi mi odpowiada też od nie dawna posiadam Alfunie i nigdy nie byłem na takim spotkanku a ze jestem z Łańcuta więc jak cos mozemy jechac razem zawsze bedzie razniej i łatwiej trafic hehe!
...i ja się zjawię na pewno:) Z racji, że jestem świeży w gronie Alfistów, chętnie poznam ludzi
Proponujecie grill'a? Hmm, zabieram zatem kiełbache:D
Co do miejsca - Kryspinów dobry pomysł. Ewentualnie okolice Pieskowej Skały/Ojcowa - 20km od Krakowa, a miejsca naprawdę genialne!
no to można tak zrobić jak kolega mówi spotkać się w krakowie a potem do ojcowa na grylla , "Adam umyj auto bo jak dziś je zobaczyłem to tragedia , moje nie lepsze ale przed zlotem umyje"
_________________ SPOT KRAKÓW 14.12.2008 DZIAŁ ->POŁUDNIE<- ZAPRASZAM
widzę że dużo ludzi a więc ja biore tego grilla i może jak ktoś ma "kieszonkowego" grilla to niech też weźmie bo mój jest mały wątpie że na tyle osób styknie
_________________ SPOT KRAKÓW 14.12.2008 DZIAŁ ->POŁUDNIE<- ZAPRASZAM
A tak z innej beczki, czy ktoś z Was wybiera się na spota ze swoją drugą połówką i nie o flaszkę mi chodzi , bo jak przyjadę (a raczej będę) to będę z kobietką i zastanawiam się czy będzie miała z kim się ze mnie ponabijać .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum