az zal sciska ze nie byłem, fajnie ze Was tyle przyjechało to był rekordowy spot krakowski, jeszcze nigdy tu nie było tylu alfaholików
Jak sama nazwa wskazuje, będzie to miejmy nadzieję cykliczne, więc okazji nie zabraknie byś pojawił się z nami.
Pozdrawiam.
- Rafał
No właśnie, może rzucicie jakieś propozycje kiedy następny spocik.
Ze swojej strony proponowałbym trochę wcześniejszą godzinę np. 13:00 żeby Ci co mają większy kawałek drogi nie musieli się zbyt szybko zbierać
Skoro nikt nie ma zamiaru strzelić datą to może sobota 3 maja, miejsce to samo, godz. 13:00 zbiórka (oczywiście wszyscy głodni bo przed obiadem), 14:00 wylot na Kraków i kawalkada Alf którędy chcecie, może być nawet przez Rynek (i powoli a nie ile Arese dało), bo jakbyśmy tak np 30 Alfami (marzenia) drogę zblokowali to byłaby jazda i oczy widzów .
Potem strzał gdziekolwiek nażreć się (grill, ognicho, cokolwiek), a jeśli w tym terminie to mozna nawet coś wypić i przespać się w Alfach do niedzieli.
Wszystko jest do dogadania tylko myślcie panowie i panie. Można zrobić naprawdę niezły pokaz i imprezkę. Ja jestem wszystkimi czterema łapami "za" kolejnym spotem.
Jazda z propozycjami....................................
Ja jestem jak najbardziej za ! Aczkolwiek 3 maj to ja wyjeżdżam ze znajomymi w góry już mam kwaterę zabitą więc nie da rady w tym terminie jak coś to dopiero po weekendzie majowym
_________________ Ci ludzie te miejsca to mnie napędza
Skoro nikt nie ma zamiaru strzelić datą to może sobota 3 maja, miejsce to samo, godz. 13:00 zbiórka (oczywiście wszyscy głodni bo przed obiadem), 14:00 wylot na Kraków i kawalkada Alf którędy chcecie, może być nawet przez Rynek (i powoli a nie ile Arese dało), bo jakbyśmy tak np 30 Alfami (marzenia) drogę zblokowali to byłaby jazda i oczy widzów .
Potem strzał gdziekolwiek nażreć się (grill, ognicho, cokolwiek), a jeśli w tym terminie to mozna nawet coś wypić i przespać się w Alfach do niedzieli.
Wszystko jest do dogadania tylko myślcie panowie i panie. Można zrobić naprawdę niezły pokaz i imprezkę. Ja jestem wszystkimi czterema łapami "za" kolejnym spotem.
Jazda z propozycjami....................................
Ja również jestem za spotkaniem. Jednak myślę, że 3 maja to troszkę niefortunny termin, sporo osób wyjeżdża na tzw długi weekend (m.in. ja), dlatego może przesuńmy termin o kolejny tydzień.
Co na to koledzy? 10 maj 2008
Pozdrawiam.
- Rafał
mam sklecony pokaz slajdow z tego spotu tylko mam problem bo ma pol mega probowalem go wrzucic na youtuba ale niebardzo sie chce zaladowac gdzie mozna by to jeszcze wcisnac...????
błąd...:/ nie pol mega tylko giga godzina chyba juz nie ta...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum