Dotarłem cało do domku, było super , frekwencja naprawdę niesamowita, nieźle rozbawiły mnie miny przechodniów jak jechaliśmy pełnym szykiem do Ojcowa, chyba nie za bardzo wiedzieli co się dzieje .
Zbyt dużo fotek nie natrzaskałem, ale można pooglądać:
zdjęcia do pobrania na www.kuszyk-mediacje.pl/spotalfa.rar
a poniżej daje fotki do zobaczenia dla wszystkich którym nie są potrzebne w wysokiej rozdzielczości
dziękuje wszystkim za przybycie, oczywiście koledze ***mach*** za zrobienie naklejek, wszystkim, którzy byli na parkingu a nie pojechali do Ojcowa również, było fajnie frekwencja dopisała mam nadzieję że kolejnym razem będzie przynajmniej tak a może i lepiej. Co do fotek mam nadzieję że nikt się nie pogniewa
Mi najbardziej podobal sie przejazd, chociaz oczywiscie cala impreza super. Nastepnym razem trzeba bedzie zorganizowac taki przejazd przez centrum krakowa. Mam kilka ujęć kamera, przegram na komputer i wrzuce do internetu. moze sie nada do filmu ze zlotu
_________________ Alfa 156 1,9jtd
Civic 1,8
Ostatnio zmieniony przez ***mach*** 2008-04-06, 22:48, w całości zmieniany 1 raz
Ja mam sporo ujec (filmow). Niech ktos, kto sklada jakis dluzszy filmik da na siebie namiary to albo mu podrzuce cd osobiscie (Krakow), albo wysle. Na zaden darmowy serwer raczej sie nie zmiesci, wszak zajmuje to sporo miejsca:/
mrutyna fajne zdjecia!:D
To kiedy kolejne spotkanie?? ;>
Było super. To mój pierwszy zlot, mimo iż Alfy są ze mną już parę ładnych lat, ale nie ostatni! Towarzystwo wręcz doborowe, przejazd przez Skałkę do Ojcowa pierwsza klasa, efekt malował się na twarzach przechodniów.
Zdjęcia wrzucę dzisiaj wieczorkiem.
Pozdrawiam i do zobaczenia następnym razem, mam nadzieję wkrótce.
- Rafał
dziękuje wszystkim za przybycie, oczywiście koledze ***mach*** za zrobienie naklejek, wszystkim, którzy byli na parkingu a nie pojechali do Ojcowa również, było fajnie frekwencja dopisała mam nadzieję że kolejnym razem będzie przynajmniej tak a może i lepiej. Co do fotek mam nadzieję że nikt się nie pogniewa
Pozdrawiam wszystkich impreza wam sie udała a fotki super
Witam.
Gdyby ktoś z Was potrzebował zdjęcia które robiłem w większej rozdzielczości niż 1280 x 960 (z taką można zapisać z Fotosika) to piszcie, oryginalnie mają 7 Mpix, 36 sztuk daje 70MB i jak na razie nie mam pomysłu gdzie by je wrzucić żeby można było ściągnąć jako np. archiwum rar. Pojedyncze mogę oczywiście wysłać na maila.
Więc jak chcecie to pisać .
Oczywiście nie mam nic przeciwko wykorzystaniu ich w filmikach czy prezentacjach ze zlotu.
Pozdrowionka.
PS. Przez ten spot to przez dwie ostatnie noce tylko Alfy mi się śnią duuuuuuużooooo Alf .....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum