Wysłany: 2007-06-09, 19:15 I Oficjalny Mini-Spot Śląska - relacja :P
Ave Alfa!
Mini-spot się już odbył. Przybyło nas 5 ekip, co w sytuacji, gdy w tym czasie odbywał się zlot ogólnopolski, uważamy za pełny sukces Dzielnie stawiliśmy czoła hordom beemek i golfów, które opanowały parkingi. I choć było nas niewiele, zostaliśmy zauważeni okrzykiem jednego z plażowiczów: "Same Alfy!!!!"
W trakcie zlotu narodziła się propozycja zorganizowania za dwa tygodnie czyli 24.06.2007 o godz. 9.00 (rano! w dalszej części wyjaśnienie) większego Zlotu Rodzinnego sympatyków marki Alfa Romeo. Dlaczego tak wcześnie? Ano dlatego, że nad Jezioro Pławniowickie przyjeżdżają tłumy ludzi i żeby Alfy stanęły w jakimś zgrabnym szyku a my zarezerwowali dla siebie większy teren, trzeba przyjechać tam w miarę wcześnie. Wrzucamy kilka fotek tego uroczego miejsca.
Dziękujemy Uczestnikom za spotkanie. BYŁO SUPER
Pozdro
Kate & FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Ostatnio zmieniony przez Fred 2007-06-14, 20:10, w całości zmieniany 3 razy
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Ferrari-1 Gość
Wysłany: 2007-06-09, 21:33
Też uważam że było ex-tra no z wyj. mojego młodszego ale i tak super. Niestety z wielkim żalem muszę stwierdzić iż 24. 06. 2007r nie będę mógł przybyć gdyż jak mówiłem 23 i 24 idę na wesele i w dodatku za starosty. Jakby zmieniła się data powiedzmy na tydzień później to bardzo chętnie z Żoną i dziećmi przyjedziemy. Oboje mamy urlop. POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH EKIP
no hejka
wszystkim dlamnie z hrzesniakiem rowniez bomba
a na termin za 2 tygodnie jak najbardziej mi odpowiada tymbardziej ze niedziela wiec z zonką(Olą) i coreczką(Martynką) nad wodą jak najbardziej
_________________ pozdrowka dla wszystkich alfaholicow
Minął tydzień i cisza... Czyżby sekcja śląska/zagłębiowska/małopolska nie miała ochoty na jakieś rodzinne spociki nad wodą z możliwością grillowania?
----------------------
Bierze mnie jak czytam propozycje spotkań; mnóstwo ludzi by się chciało spotkać jak nie ma podanego terminu a jak już jest to na ogół cisza w eterze albo wymówki typu śrubka mi z autka wypadła; muszę dzieciaka pilnować albo pra pra pra pra babcię odebrać z salonu piękności. Uważam że jeśli ustala się termin z 2 lub 3-tygodniowym wyprzedzeniem to każdy
ma dosyć czasu żeby se wszystko poukładać. Na dodatek szlak mnie trafia jak widzę praktycznie co drugi dzień jak na pewnym parkingu zbiera się grupka 6- 7 G... arzy i tych co
mają B...ardzo M...ałe W...iecie co, a my jak te du.. (sorry), chyba tylko potrafimy siedzieć i mam wrażenie że wiecznie grzebać w naszych maszynkach LUDZIE CO JEST Z WAMI. Cy żeby poznać nowych ludzi mam sprzedać Moją Pełnokrwistą i kupić pospolite g... .
_________________ Alfa Romeo to tańsze Ferrari ale tak samo Boska
Ostatnio zmieniony przez Ferrari-1 2007-06-14, 21:38, w całości zmieniany 1 raz
Uważam że jeśli ustala się termin z 2 lub 3-tygodniowym wyprzedzeniem to każdy
ma dosyć czasu żeby se wszystko poukładać
No wiesz chyba ze ma sie zaplanowane wesele w tym terminie albo inne zajecie
Spokojnie, jestes tu od niedawna wiec zobaczysz ze spotkan bedzie sporo, nie wszystko na raz bo Ci sie jeszcze znudzi hehe
Ja juz wczesniej tez pisałem o zlocie w pszczynie/tychach(zwiedzanie browaru, zamku itd.), mysle ze w lipcu mozna to zorganizowac, np. 14lub15 albo 21lub 22 lipca, niestety mi wczesniej nie pasuje.
Kraków przyjedzie, Sląsk pewnie tez dopisze i zbierze sie pewnie z 15 autek tak jak w Ogrodzieńcu.
Cierpliwości
np. 14lub15 albo 21lub 22 lipca, niestety mi wczesniej nie pasuje.
Zróbcie 21-22
To do waszego szanownego Towarzystwa dołączy jedna czarna Pyrka
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Zróbcie 21-22
To do waszego szanownego Towarzystwa dołączy jedna czarna Pyrka
WOW!!
To ja juz jestem za terminem 21-22
Mam nadzieje ze reszcie tez spasuje to bedziemy mieć miłych gości z Pyralandii
Robert, jak ten termin wypali zapraszam na dwa dni do nas
Robert, jak ten termin wypali zapraszam na dwa dni do nas
O.K. jak wypali to przyjeżdzamy z Lidką nawdychać się metali ciężkich
Pasuje nam termin bo jedziemy Piotusia odstawić do Dziadków
IK@R_1886
Ostatnio zmieniony przez AR_33 2007-06-15, 12:34, w całości zmieniany 1 raz
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 2.0 TS
Rocznik: 1997
Wiek: 32 Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 88 Skąd: Kraków (skawina)
Wysłany: 2007-06-15, 21:09
(Marzena)
Nam też najbardziej pasuje termin 21 - 22 lipca ( 14 - 15 odpada, idziemy na wesele)
Więc jak organizujemy coś? Oczywiście Lidka, Robert zostajecie na dwa dni!
Pozdrowienia.
My bedziemy w tym terminie pisac na plazy palcem po piasku logo alfa romeo z paula w Bulgarii
W tym roku w lipcu nad Bułgarią będą szalały zamiecie śnieżne
IK@R_1886
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum