Wysłany: 2007-03-01, 22:50 Łodzianie!!!Czas na powtórkę!!!
Wspominając nasz jakże udany spocik, myślę, że należało by go powtórzyć. Do naszego forum dołączyło kilka nowych osób z Łódki, które napewno z chęcią przyłączą się do nas.
Co do terminu to tak last minute -może uda się w tą niedzielę tj 4.03.
Co Wy na to????
_________________ Alfa Romeo - Nie dla idiotów!!!
155 2.0 8v + 155 2.0 v6Turbo + 166 3.0 v6
Ostatnio zmieniony przez Scrat 2007-03-02, 16:58, w całości zmieniany 1 raz
godzina ktora?????
wlasciwie, jak sie nic nie przytrafi to bede o dowolnej porze. Jakby sie dalo po 16, to bym cala rodzinke zabral.... junior kocha samochody
Ja jako nowy członek tej zacnej społecnosści chętnie się pojawię i poznam łódzkich
Alfistów. Jeśli chodzi o godzinę to sie dostosuję, tylko przyłaczam się do prośby by nie było to przed południem. Do zobaczenia
_________________ This car doesn't just beat other cars, it eliminates them.
Witam wszystkich;
Scrat-155 dziękuję za powiadomienie, w sobotę muszę wyjechać, ale w niedzielę wrócę w takim razie wcześniej i na 12 zjawiam się. Chętnie was poznam i poproszę o kilka rad bo jestem "świeżakiem".
Pozdrawiam i do niedzieli
Ja na 100% się stawię,tylko nie wiem czy zdążę na 12, bo noc z soboty na niedzielę bywą ciężka A tak poważnie to bardzo chętnię Was w końcu poznam. Wczoraj byłem u Johnego i on też powiedział, że wpadnie, z tym że podobnie jak ja, może się nie wyrobić na 12.
Do zobaczenia!!!!!!!!!!
_________________ This car doesn't just beat other cars, it eliminates them.
Ostatnio zmieniony przez Wasal 2007-03-03, 08:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum