no... miś podoba np to:
Obrazek
uwazam je za ladne i juz. Wala mnie zasady.
NO jeśli ty uważasz że te zdjęcie jest ładne to tak musi być !!!!!!
A masz cos do tego? Nie musi nam sie obu podobac to samo zdjecie. Widac nie rozumiesz tekstu pisanego. Wiec jeszcze raz - JA UWAZAM, ze to zdjecie jest ladne. MNIE sie ono podoba. Nigdzie nie mowie, ze MA SIE ono podobac WSZYSTKIM
Analogicznie - powinienes rzucic identycznym sarkazmem w strone kolegi, ktory twierdzi, ze zdjecie jest zle, bo kolo zle stoi. Ale oczywiscie nie....
A ładny bieżnik na felgach ma swoje znaczenie, wystarczy obejrzeć relacje z wystaw samochodowych, koła na prezentowanych autach są często skręcone. A tam to chyba top liga pracuje.
no... miś podoba np to:
Obrazek
uwazam je za ladne i juz. Wala mnie zasady.
Akurat pokazałeś zdjęcie które ukazuje auto w ruchu. Przy takich zdjęciach skręcone koła nie mają znaczenia. Co innego przy statycznych zdjęciach.
ozzy napisał/a:
A ładny bieżnik na felgach ma swoje znaczenie, wystarczy obejrzeć relacje z wystaw samochodowych, koła na prezentowanych autach są często skręcone. A tam to chyba top liga pracuje.
czepiliście sie tych opon wg mnie jest to indywidualna sprawa fotografa jak chce ująć obiekt i już
fotki super - zwłaszcza thesis no i to niebo przy japońcach - respect ale chyba photoshop troszkę się do tego przyłozył dobra obróbka foto - oby tak dalej !!!
sam jestem amatorem w tej dziedzinie ale praktyka czyni mistrza - cykać cykać aż w końcu wyjdzie
Ja osobiście wolę obejrzeć ładną felgę, niż ładny bieżnik(cokolwiek to znaczy).
Sam fotografuję samochody już od dawna, i nigdy nie fotografowałem bieżnika. Jest to podstawy błąd w fotografii motoryzacyjnej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum