Witam, co możecie mi powiedzieć o założeniu lpg do mojej alfy( boxer 1490 poj. , dwugaźnikowy) czy są na allegro takie używane instalacje, w jakim warsztacie założyć taką używaną instalacje, następnie co z homologacją na tą instalację, Za wszystkie odpowiedzi z góry dzięki
Model: Inny
Silnik: J7R
Rocznik: 1992
Wysłany: 2007-03-20, 19:46
Ja mam kompletną(no może nie do końca-butlę sprzedałem) instalkę LOVATO do 2 gażnikowca(wprawdzie z 1.3,ale powinno pasować),miksery,parowniczek,centralka i przewody.Instalacja ma przebieg jakieś 8000km,tylko samochód troszki stał więc nie wiem czy to działa.Za 150 z gwarancją zwrotu mogę oddać.
Model: Inny
Silnik: J7R
Rocznik: 1992
Wysłany: 2007-03-20, 22:55
1.3 i 1.5 są chyba na tych samych gażnikach(chyba że się mylę )o a coś takiego jak ''wydajność reduktora'' w przypadku różnic między 1.3 i 1.5 chyba nie ma większego znaczenia.Tak mi się wydaje że tu się nie ma co różnić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum