Wysłany: 2007-06-20, 17:17 Yaro (AR Pomorze) - AR156 SW
Piekny kolorek i piekny motorek . Rosso Alfa i 110kW. Wnetrze po lifcie z jasnoszarymi skorami i rzadkie felgi. Bose i troche innych gadzetow . Do tego piekne czerwone podswietlenie konsoli i mozna sie zakochac . Mam ja od prawie 2 lat i ciagle mi sie podoba .
No proszę jakie cudeńko
Pytanko, wlepka klubowa pomorzanów jako 1 element (1 nalepka na przeźroczystym tle) czy wiele elementów przeniesionych na folii transferowej ????
Wiele elementów przeniesionych na folii transferowej. Wystepuje w 3 wersjach kolorystycznych: srebrna, biala, czerwona .
Sylwia napisał/a:
To oprocz nawigacji nic Ci nie brakuje
Masz na mysli ori radio Blaupunkt z navi? Szukalem tego coby zalozyc ale nie do dostania. Poza tym na pewno inna antena i okablowanie jest.
_________________ Alfa Rosso User JTD R5 Inside KARP Forum Admin
Ostatnio zmieniony przez Yaro 2007-06-21, 01:11, w całości zmieniany 1 raz
Zastanawialem sie na ile to jest przydatne w Polsce. I doszedlem do wniosku ze wcale . Co innego zagramanica . Poza tym u mnie jest Bose Sound System, a on wspolpracuje chyba tylko z moim radyjkiem.
_________________ Alfa Rosso User JTD R5 Inside KARP Forum Admin
Ja rowniez mam BOSE. Nawi uzywam dosc czesto a jadac za niedlugo do Polski rowniez sie przyda tym bardziej, ze mam mape Polska-Czechy na 2006/2007 rok i z dojazdem gdziekolwiek w PL nie bede miala zadnego problemu
Bardzo piękny samochód,środek wręcz wspaniały i to czerwone podświetlenie... Nie jestem zwolennikiem autek typu kombi,ale ta 156 do mnie przemawia zdecydowanie!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum