Wysłany: 2008-05-16, 20:22 SOFIA ALFA ROMEO LOREN i fotki alfy 164
witam moi drodzy, dzisiaj chce wam przedstawic moja dziewczynke. jest to 156 2.5 V6 pelna geba. moja pierwsza laleczka,choc moj chlopak ma 164 i uwielbiam ja bardzo a w przyszlosci planujemy kupic jeszcze 166. to dowod na to ze rzekomej awaryjnosci Alf sie nie boimy. zreszta Sofie kupilam calkowicie swiadomie mimo ostrzezen "znawcow". jestem z niej dumna bardziej,niz gdybym byla kupujac toyote celice jak mialam w planie. i wiem co napiszecie - lepsza Alfa i tu sie zgodze. jak jechalalm nia pierwszy raz to nogi mi sie trzesly i rumience wystapily na twarz. czulam sie jak nastka na pierwszej randce, cos cudownego...tymczasem zrobilam tylko kilka fotek bo albo pogoda kiepska albo nie ma okazji. ale obiecuje ze dodam cos wkrotce. napiszcie czy sie podoba...mam nadzieje ze tak mimo tego ze nic w niej zmienilam i nie zamierzam...pozdrawiam Sabina i Alfa 156 V6
http://fotoo.pl/hosting-z...w-bieszczadach/ http://fotoo.pl/hosting-zdjec/links/poczatki/
_________________ bija22 i Alfa156 V6
są powody do mrruczenia
Ostatnio zmieniony przez bija22 2008-05-29, 07:55, w całości zmieniany 2 razy
Fajny silnik, swietnie sie prezentuje, nic tyko pogratulowac, a co do przerabiania, to wiadomo ze Alfa ma naturalny wdziek, i tutaj nie trzeba poprawiac "natury"
Piękne autko !!! Gratuluję wyboru...Kolor przepiekny (sam taki mam hehe)...silnik rewelka...
Moja Pani też chce Alfę z tym że troche skromniej...145 1.4 TS lub boxer...więcej się boi aleee...tak to jest z Alfami wciąż ich mało i prędzej czy później w NAszej rodzinie pojawi sie 2,5 V6
Szerokich dróg i ciasnych zakrętów...ONE to lubią
Poznań Pozdrawia
_________________ Alfa Romeo jest jak Media Markt ... Nie dla idiotów...
Alfa Romeo 33 1,4 IE boxer 90 KM - było
Alfa Romeo 156 2.0TS 155 KM - jest:)
Ostatnio zmieniony przez Alfamaniak156 2008-05-17, 20:11, w całości zmieniany 2 razy
legenda i dusza. to co wlosi maja najpiekniejsze...mruczaca kotka z zewnatrz...ryczaca bestia w srodku...6 cylindrowe serce pompujace adrenaline wprost do mojego...ti amo
Ooo widzę że prawdziwa Alfaholiczka z Ciebie
Bardzo dobrze powiedziane...
Piękne autko...naprawdę...
Pozdrawiam
_________________ Alfa Romeo jest jak Media Markt ... Nie dla idiotów...
Alfa Romeo 33 1,4 IE boxer 90 KM - było
Alfa Romeo 156 2.0TS 155 KM - jest:)
przyjacielu kup swojej kobiecie V6, nie ma strachu...niunia jest tak delikatna ze krzywdy nie zrobi...jedyne czego trzeba sie bac to kasa spieniezniona na paliwo...narowista bestia jest i owszem ale wzniesie na wyzyny...dodam ze ja prawko mam od niecalego roku i zaczynalam na fiacie bravo pozniej na oplu omedze dieslu...ale wloszka to zupelnie inny swiat...nie boje sie jej,wrecz przeciwnie czuje sie w niej bezpieczniej niz w jakimkolwiek innym samochodzie. aha...i na 6 biegu pod solidne gorki wyjezdza...to taki zart na temat niesamowicie elastycznego silnika...pozdrawiam i ciebie i twoja ukochana kobiete i alfe...
_________________ bija22 i Alfa156 V6
są powody do mrruczenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum