eh... takiej skórki wewnatrz tylko pozazdroscic...
Co do ramki do radia to widzialem na allegro - kontaktowalem sie nawet z gosciem co by sie upewnic ze pasuje do mojej wersji. Kosztuje bodajze 20 PLN..
Ostatnio zmieniony przez Siekier 2007-06-18, 09:23, w całości zmieniany 1 raz
Witam, piekne SW i to jeszcze w moim ulubionym kolorze
Pozdrawiam.
PS: Kurde jestem juz tu 2 miesiace i jeszcze nie wrzucilem fotek swojej niuni, ale to moze za tydzien jak przyjdzie do mnie przesylka od naszej kolezanki Sylwi
Sylwia, wiesz o czym mowie
Kurde jestem juz tu 2 miesiace i jeszcze nie wrzucilem fotek swojej niuni, ale to moze za tydzien jak przyjdzie do mnie przesylka od naszej kolezanki Sylwi
Sylwia, wiesz o czym mowie
Piękna Alfetka i skórka rewelacyjna.Teraz pozostaje Ci tylko pieścić
oj jest co pieścić bo chłopcy w komisie wytarli skórę bliżej nie określoną szmatą i teraz mam zagwozdkę czym ją doczyścić w tych strukturalnych rowkach.
_________________ WWW.TMIN.PL - WARSZTAT ELEKTROMECHANICZNY i DIAGNOSTYKA KOMPUTEROWA *** CB-RADIO , ALARMY , AKCESORIA ORAZ CZĘŚCI ZAMIENNE ***
Do Bartexu dzwonilem jakis tydzien temu ale nie mieli na stanie. POzniej mnie nie bylo w PL wiec nie wiem czy dowiezli - moze jutro przedzwonie... Generalnie ta rameczka z Allegro wyglada o tyle fajniej ze jest metalizowana a nie plastik - sprzedawca pisze ze pasuje do wersji z '98...
BTW: Podlaczylem glosniki w polke - wreszcie czuje bas w oparciu siedzenia
Adasco napisał/a:
Marcins, a jak z drewienkiem? Wszedzie widze tylko te ramki metalizowane....
Adasco - albo zmien mebloscianke na kolor alu
Ostatnio zmieniony przez Siekier 2007-07-02, 20:18, w całości zmieniany 2 razy
heh - no to zmienia postac rzeczy w takim razie. A wogole to ona mi wejdzie na zewnatrz oryginalnej ramki od radia (czyli bede mial dwie ramki) czy zamiast oryginalnej?
W takim razie pewnie ta z Bartexu i ta to to samo...
będą dwie ramki , obejmie tą od radioodtwarzacza , jej obrys to standartowy rozmiar 1DIN
To w sumie w takim razie nawet chyba lepsza bedzie czarna - jezeli sie ladnie spasuje to powinna byc elegancko zlana z oryginalna od mojego "niebieskiego punktu"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum