NUMIS!!!BRACIE!!! tak jakos sie zlożylo że czytalem sobie tutaj i przeczytałem to o czym piszesz...Powiem tylko tyle - nawet nie wiesz jakże bliska mi Twoja ideologia.Nie potrzebnie mnie wlasciciel zielonego czegos odsyla do linka w ktorym wyjasniane jest znaczenie slowa masakra bo własnie zgodnie z tym co tam piszą to dla mnie własnie to zielone to jest masakra.Mialem sie nie denerwowac ale jak mnie ktos jezyka polskiego próbuje uczyc to ....eh niewazne
auto jak dla ,mnie jest fantastyczne. Nie znaczy to ze bezkrytycznie podchodze do wszystkich przeróbek lub tez wszystkie bym przeniósł do siebie. Podziwiam ogrom pracy i wytrwałość w modyfikacjach. Auto jest kompleksowo przerobione i brakuje takich aut na naszych drogach.
Pojazd zwraca uwage i dostarcza radości swojemu włąscicielowi a o to w tego typu modach chodzi. Nie rozumiem kompletnie wątków o masakrze i profanacji.
NUMIS!!!BRACIE!!! tak jakos sie zlożylo że czytalem sobie tutaj i przeczytałem to o czym piszesz...Powiem tylko tyle - nawet nie wiesz jakże bliska mi Twoja ideologia.Nie potrzebnie mnie wlasciciel zielonego czegos odsyla do linka w ktorym wyjasniane jest znaczenie slowa masakra bo własnie zgodnie z tym co tam piszą to dla mnie własnie to zielone to jest masakra.Mialem sie nie denerwowac ale jak mnie ktos jezyka polskiego próbuje uczyc to ....eh niewazne
no nieźle nieźle gratuluje , mi się to auto już dawno na zdjęcia podobało ale kiedy na żywo go zobaczyłem i usiadłem w środku spodobało mi się jeszcze bardziej.. Jeszcze raz gratuluje i czekam na nowe mody
_________________ Ci ludzie te miejsca to mnie napędza
Ogromne gratulacje!
oby to nie byla ostatnia Alfa Alfaholika która zaistnieje w mediach.
grzelutek napisał/a:
Moje gratulacje Kto następny
Kosiar napisał/a:
no nieźle nieźle gratuluje , mi się to auto już dawno na zdjęcia podobało ale kiedy na żywo go zobaczyłem i usiadłem w środku spodobało mi się jeszcze bardziej.. Jeszcze raz gratuluje i czekam na nowe mody
AR_33 napisał/a:
Moje gratulacje
Fajnie że takie projekty są zauważane i nagłaśniane.
Jedyne co mi przeszkadza w tym Autku to przedni zderzak
Wielkie dzieki wszystkim
Pozdrawiam
_________________ TATO ZAWSZE BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ!!! [*] ;((( R.I.P.
Mozę sie spóźniłem ale doceniam Twój trud i wkład jaki włożyłeś by 156 tak wyglądała oraz ciesze sie z Twojego sukcesu. Miło jest popatrzeć w numer GT i powiedzieć ze ja ta Alfe już znam! Masz maxxa w ocenie tematu
Pozdrawiam Łukasz
Mozę sie spóźniłem ale doceniam Twój trud i wkład jaki włożyłeś by 156 tak wyglądała oraz ciesze sie z Twojego sukcesu. Miło jest popatrzeć w numer GT i powiedzieć ze ja ta Alfe już znam! Masz maxxa w ocenie tematu
Pozdrawiam Łukasz
Bardzo dziekuję miło to słyszeć wielkie dzieki
POZDRAWIAM
Nie jestem zwolennikiem przeróbki AR na zewnątrz, ale tego co zrobiłeś nie da się nie zauważyć. Powiem tak, więcej takich samochodzików "w tym smutnym jak piz.. mieście" ;-D.
wielkie gratulacje!
mi sie wizualnie nie za bardzo podoba, ale za to parametry silnika...
ile juz na turbinie zrobiles km?
już cos koło 7tyś
Jeson napisał/a:
ode mnie jeszcze raz wielkie gratulacje
Szef napisał/a:
robak#21,
Gratuluje pojawienia sie w GT
Na twoje autko trafilem calkiem przypadkiem przegladajac gazete w sklepie
Patrze patrze a tu zielona Alfa robaka
Jeszcze raz gratuluje
Hehe
SEm napisał/a:
Nie jestem zwolennikiem przeróbki AR na zewnątrz, ale tego co zrobiłeś nie da się nie zauważyć. Powiem tak, więcej takich samochodzików "w tym smutnym jak piz.. mieście" ;-D.
Pozdrawiam gorąco
Bardzo dziekuje jeszcze raz wszystkim
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum