Witam
Dzieki za komentarze
Jeśli chodzi o koszty przerobki cena bez vatu około ośmiu tyś zł razem z vatem i wskaźnikami około dziesięciu tyś ,czy jest sens montować do 1,6 TURBO ktoś napisali, zależy jak dla kogo patrząc racjonalnie to na pewno nie ,bo zamiast malować za 10tys i uturbiac za 10tys to by można kupić mocniejsza alfe heh i tyle… ale dalej była by to normalna seryjna alfa a ja chciałem zrobić po prostu cos ciekawego i jestem bardzo zadowolony polecam
_________________ TATO ZAWSZE BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ!!! [*] ;((( R.I.P.
Jak to miało być do mnie to nie zazdroszczę itp. Moje auto możesz zobaczyć również w tym dziale...
A auto wygląda teraz jak jakaś calibra a nie 156 i tyle.
moge tylko powiedziec ze samochod ukarze sie w magazynie GT ,wiec nie jest to jakas cali heh
Jak to miało być do mnie to nie zazdroszczę itp. Moje auto możesz zobaczyć również w tym dziale...
A auto wygląda teraz jak jakaś calibra a nie 156 i tyle.
moge tylko powiedziec ze samochod ukarze sie w magazynie GT ,wiec nie jest to jakas cali heh
A w ostatnim numerze magazynu GT było nawet Daewoo Espero I nawet w podobnym stylu zrobione :d
A w ostatnim numerze magazynu GT było nawet Daewoo Espero I nawet w podobnym stylu zrobione :d
moze kiedys kupisz sobie 156 i docenisz piekno lini tego modelu nie mylac go z cali ,czy espero,narazie tylko pozazdroscic twojej zajefajnej furki chyle czoła...
moze kiedys kupisz sobie 156 i docenisz piekno lini tego modelu nie mylac go z cali ,czy espero,narazie tylko pozazdroscic twojej zajefajnej furki chyle czoła...
Wiesz, mam w domu od 8 lat Alfę 156, doskonale znam i ubóstwiam to auto.
I stąd moja frustracja, że ktoś robi z tym autem coś takiego!
I czytając posty dokładnie wywnioskowałbyś, że nie porównuję samochodu do cali czy espero, tylko metamorfozę, którą Ty wykonałeś i modna jest wśród użytkowników tego typu aut.
A co do ironii dotyczącej mojego auta to proszę, komentuj.
Ja przynajmniej nie robię z AR jarmarku.
I czytając posty dokładnie wywnioskowałbyś, że nie porównuję samochodu do cali czy espero, tylko metamorfozę, którą Ty wykonałeś i modna jest wśród użytkowników tego typu aut.
Dlaczego odrazu ironii ,bardzo ładna seria ,moze nie dokonca jestm zwolennikiem odklejania znaczkow z progow i wklejania na blotniki ale wyglada to calkiem dobrze
Dlaczego odrazu ironii ,bardzo ładna seria ,moze nie dokonca jestm zwolennikiem odklejania znaczkow z progow i wklejania na blotniki ale wyglada to calkiem dobrze
No i tutaj dochodzimy do sedna sprawy!
Bo Ty nawet nie rozumiesz co te koniczynki oznaczają i że taki detal może być więcej wart niż 10 kilogramów Twoich spoilerów!
Nie wiesz że masz do czynienia z wysublimowaną stylistyką, którą bezczelnie niszczysz...
Bo Ty nawet nie rozumiesz co te koniczynki oznaczają i że taki detal może być więcej wart niż 10 kilogramów Twoich spoilerów!
Nie wiesz że masz do czynienia z wysublimowaną stylistyką, którą bezczelnie niszczysz...
hehehehehehe dobrze wiem co znaczą
tylko nie wiem jaki ma sens przyklejanie tego oznaczenia na seryjny samochod
to tak jakby kupic koszulke i wprasowa znaczek podziwiam
hehehehehehe dobrze wiem co znaczą
tylko nie wiem jaki ma sens przyklejanie tego oznaczenia na seryjny samochod
to tak jakby kupic koszulke i wprasowa znaczek podziwiam
Dobra, mój ostatni post, na prawdę nie mam o czym z Tobą rozmawiać...
Zrobiłeś z Alfy wiochę, no i dobrze Ci z tym.
Mnie to boli, no bo zepsułeś piękne auto.
Jak chcesz komentować moje auto, to masz od tego inny temat.
Mimo wszystko pozdrawiam.
cały zabieg czyli rozbieranie samochodu na czesci pierwsze i przygotowaniu go do lakierowania+samo lakierowanie sześciokrotne dla uzyskania głębi koloru + kombinowanie przez 2 tygodnie (malowaniu próbnych kawałków na płytkach ,oraz dobieranie odpowiedniej ilości składników aby odcień był taki jaki jest) ,skończyło sie na lakierze który posiada aż 80% perły w perle cena z vat 9 tys 500 zl ale naprawde zostało to zrobione w 100% profesjonalnie polecam ,oczywiscie trzeba doliczyc koszty czesci takich jak uszczelki szyb,spinki,naklejki matowe na słup. oraz pare innych ktore trzeba bylo kupic w ASO
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum