ozzy to jest subiektywna ocena prowadzacego program, nie ma co sie denerwowac ocenia to co mu sie podoba a nie widzom.
Dokładnie, a od nas Alfaholików Robak dostaje 5 gwiazdek + księżyc
Oglądałem program, taki tunning nawet jak dla mnie (zdecydowanego przeciwnika upiększania Alfy), wygladał całkiem nieźle, autko nie straciło ducha AR, gratulacje za pomysł i delikatność .
Miałem okazję obejrzeć Twoje autko w Esztergom i powiem jedno bracie..... zwolennikiem tunningu nie jestem ale w Twoim wykonaniu to i swoją bym Ci pozwolił podrasowić
Odwaliłeś kawał naprawdę pięknej roboty, zachowując ducha Alfy i jej szyk zrobiłeś bardzo piękne auto. Jedyne czego mi tam brakuje to sześciu chromowanych rurek ale pewnie też wolałbyś je widzieć u siebie pod machą.
Gratuluję naprawdę fantastyczny samochód jak dla mnie najładniejsza bella na zlocie w Esztergom !
Mycka cóż...... hm..... każdy indywidualista musi się czymś wyróżniać
_________________ "Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Wystarczy jedna chwila by zgasić je,
Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Zrozumiał ten co otarł się o śmierć...."
Piotr_Z, to prawda co mowisz. Tez nie jestem fanem tuningu i poprawiania alf ale trzeba powiedziec ze "szlifierka" robaka trzyma klimat
Bylo to szczególnie widac gdy przed nią zatrzymywala sie wycieczka japończykow
Błysków fleszy nie bylo konca
A co do chromowanych rurek... to mimo ze robak ich nie ma to na trasie gdy ruszało mu turbo to juz nie mialem z nim szans (musimy sie spróbowac kiedys na 400 m)
Dzieki Adam za fajną jazde
fred
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
_________________ "Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Wystarczy jedna chwila by zgasić je,
Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Zrozumiał ten co otarł się o śmierć...."
ozzy to jest subiektywna ocena prowadzacego program, nie ma co sie denerwowac ocenia to co mu sie podoba a nie widzom.
Dokładnie, a od nas Alfaholików Robak dostaje 5 gwiazdek + księżyc
Oglądałem program, taki tunning nawet jak dla mnie (zdecydowanego przeciwnika upiększania Alfy), wygladał całkiem nieźle, autko nie straciło ducha AR, gratulacje za pomysł i delikatność .
Dziekuje bardzo
Piotr_Z napisał/a:
Miałem okazję obejrzeć Twoje autko w Esztergom i powiem jedno bracie..... zwolennikiem tunningu nie jestem ale w Twoim wykonaniu to i swoją bym Ci pozwolił podrasowić
Odwaliłeś kawał naprawdę pięknej roboty, zachowując ducha Alfy i jej szyk zrobiłeś bardzo piękne auto. Jedyne czego mi tam brakuje to sześciu chromowanych rurek ale pewnie też wolałbyś je widzieć u siebie pod machą.
Gratuluję naprawdę fantastyczny samochód jak dla mnie najładniejsza bella na zlocie w Esztergom !
Mycka cóż...... hm..... każdy indywidualista musi się czymś wyróżniać
dziki jeszcze raz
pozdrawiam serdecznie
Fred napisał/a:
Piotr_Z, to prawda co mowisz. Tez nie jestem fanem tuningu i poprawiania alf ale trzeba powiedziec ze "szlifierka" robaka trzyma klimat
Bylo to szczególnie widac gdy przed nią zatrzymywala sie wycieczka japończykow
Błysków fleszy nie bylo konca
Fred napisał/a:
A co do chromowanych rurek... to mimo ze robak ich nie ma to na trasie gdy ruszało mu turbo to juz nie mialem z nim szans (musimy sie spróbowac kiedys na 400 m)
Dzieki Adam za fajną jazde
fred
Wielkie dzieki chłopaki wycieczka była naprawde super a towarzystwo jeszcze lepsze dzieki za pozytywne opinie ,Pozdrawiam Fred, to wszystko dzieki tej Słowackiej benzynie XXX octan hihi
_________________ TATO ZAWSZE BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ!!! [*] ;((( R.I.P.
W pełni podpisuje sie pod tym co napisał Piotr_Z i Fred, dodam jeszcze tylko tyle ze mi najbardziej imponują modyfikacje techniczne miedzy innymi zawieszenie, silnik-kawał bardzo dobrej roboty. A widok Robaka we wstecznym lusterku był bardzo przyjemny podczas powrotu do Polski, Dorcia cały czas robiła foty bardzo podoba jej sie Twoja Alfa
W pełni podpisuje sie pod tym co napisał Piotr_Z i Fred, dodam jeszcze tylko tyle ze mi najbardziej imponują modyfikacje techniczne miedzy innymi zawieszenie, silnik-kawał bardzo dobrej roboty. A widok Robaka we wstecznym lusterku był bardzo przyjemny podczas powrotu do Polski, Dorcia cały czas robiła foty bardzo podoba jej sie Twoja Alfa
Dziękuję jeszcze raz ,bardzo miło widzieć takie komentarze już nie mogę sie doczekać płytki z fotami no i oczywiście kolejnego spotkania z tak wspaniała ekipa alfaholikow,a emocje, które towarzyszyły w jeździe korowodem nie do opisania suuuuper
Pozdrawiam serdecznie
_________________ TATO ZAWSZE BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ!!! [*] ;((( R.I.P.
Ide szukac na allegro magicznych szesciu chromowanych rurek i wtedy Wam pokaże !
fred
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Będziecie mieli okazję na lotnisku w Rudnikach
Adam, obejrzałem, pomacałem i jedno powiem:
Nawet taka konserwa jak ja nie ma się do czego przyczepić, masz pięknie zrobiony samochód i tuning w Twoim wydaniu jest naprawdę imponujący.
Lidka jeszce wieczorem opowiadała mi o Twoich cudeńkach w środku
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Ostatnio zmieniony przez AR_33 2008-04-15, 17:19, w całości zmieniany 1 raz
Model: Inny
Silnik: R2 652cm3
Rocznik: 1994
Wysłany: 2008-09-06, 10:19
A ja mialem okazje zobaczyc auto na zywo w chorzowie 2 dni temu. Okolo godziny 16 niedaleko serwisu kawasaki Mijalismy sie tylko, ale od razu rozpoznalem samochod.
Na zywo prezentuje sie naprawe bardzo ladnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum