robak#21, No no... i widze ze ładnie reklamujesz nasze forum
Daj znac na forum jak poznasz date emisji bo ostatnio w ogole nie ogladam TV a nie chcialbym przegapić.
A tak w ogole... czemu nie chcesz przejechac sie z nami na zlot na Węgry?
Warto takie cacka pokazywać
FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
jade jade tylko jeszcze musze dograc ilosc miejsc bo dokładnie nie wiem kto ze mna pojedzie do 7 marca sie zapisze
A no to super Cieszymy sie
Tylko lepiej zapisz sie dzisiaj bo potwierdzenie rejestracji trwa kilka godzin a dopiero po rejestracji mozna dopisac sie do listy zlotu.
A nie wiadomo czy np jutro madziary nie zamkną listy
FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Model: Inny
Silnik: inny
Rocznik: 2007
Wysłany: 2008-03-24, 09:59
williamdrake napisał/a:
Twoja bella staje się chyba najpopularniejszą AR w kraju
Bez urazy ale mnie to raczej przeraża. 156 skończy jak calibra. Tania, szybka brakuje tylko dostepu do czesci tuningowych ale to się niestety moze zmienić
_________________ Hipokryzja i konformizm cechuje wszystkie społeczności.
Witam
Tak jak obiecałem po "GT" przyszła pora na "Auto Tuning Świat" sreeny ,ciężko było teraz wiem ze mieszkam w czarnej d... hehe koledzy mieli wcześniej niż ja, ale może nie każdy miał okazje oglądać i poczytać takie tam oczywiście niektórych to przeraża Rudolf, no, ale życie jest zbyt krótkie żeby sie stresować i zamartwiać ze kolega ze śląską ma zielone auto hehe ,pozdrawiam wszystkich każda opinia mile widziana nie obrażam sie
dzieki
pozdrawiam
_________________ TATO ZAWSZE BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ!!! [*] ;((( R.I.P.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum