Jak na mój gust całkiem ładna Alfa, fajne progi
Poczekaj trochę, jest długi weekend
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Sam przyciemniałeś tylne światła czy taka już kupiłeś> Ciekawy efekt wyszedł. Co do progów to mam dość mieszane uczucia.
O widzę że nawet sobie zainstalowałeś czujnik cofania. Sprawdza się ?
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Ostatnio zmieniony przez Emenems 2007-05-05, 00:13, w całości zmieniany 1 raz
Właściwie kupiłem go tak jak go widac na fotce. Jeszce nic w nim nie przerabiałem. Chciałbym tylko polakierować klamki na kolor nadwozia.
Co do czujnika cofania. Miodzio. Tym bardziej że widok do tyłu w tej AR nie rozpieszcza.
Raz pod supermarketem to nawet mi skórę (właściwie to lakier) uratował bo ktoś pchnął koszyk sklepowy na drogę i jak cofałem to za dziada go nie było widać. Byłaby niezła rysa na zdeżaku a tak obyło się bez strat.
no to spoko dobrze dbasz o swoja alfunie ze dwa razy w miesiacu fundujesz jej posilek do syta czyli pelen zbiornik paliwa, u mnie niestety zwykle wskazowka waha sie w obrebie 1/4 zbiornika:/ no coz kiedys ja zaleje do pelna:)
no to spoko dobrze dbasz o swoja alfunie ze dwa razy w miesiacu fundujesz jej posilek do syta czyli pelen zbiornik paliwa, u mnie niestety zwykle wskazowka waha sie w obrebie 1/4 zbiornika:/ no coz kiedys ja zaleje do pelna:)
To nie tylko dbałość ale również konieczność, bo mam niestety dość daleko do pracy
Bardzo ładna Fufunia Mamy podobną, czarną, więc chwalimy jak swoją
Kate & FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum