Wysłany: 2008-06-15, 08:32 Moja Alfa Romeo 166 3.2 TI
Moja AR 166 3.2 TI z końca 2004roku w bardzo nietypowym kolorze jak na auto tej klasy.
W zasadzie pełen oryginał. DO oryginalnie obiżonego zawieszenia dołożylem regulowane amortyzatory Koni i zmieniłem hamulce z przodu na Tarooxy G88 z klockami Taroox Stradale.
Najwięcej zmian przeszło audio - to oryginalne (niby Harman Kardon) grało dramatycznie i w mocno nietypowym miejscu założono normalnie grające radio, wymieniono też całą resztę komponentów audio
_________________ Alfa Romeo 166 3.2 V6 Q2,
Alfa Spider 1.6 3-seria,
Fiat Nuova 500 1.2,
Zajeb... bella,piękna soczysta czerwień i ten motor-bajka.
w zasadzie to przez ten motor ją kupiłem. Pierwotnie chcialem po GT kupić 159 SW z motorem 2.4 M-jet lub 3.2 (obie z Q4) ale trafiłem na tą przez przypadek, a że była za śmieszne pieniądze i z przebiegiem - UWAGA 40kkm (auto 3 lata i kupione w polskim salonie z pelna historią) to ją kupiłem po malej jeździe próbnej
Alfa Spider 1.6 3-seria,
Fiat Nuova 500 1.2,
Ostatnio zmieniony przez krzychuk 2008-06-15, 10:39, w całości zmieniany 1 raz
a że była za śmieszne pieniądze i z przebiegiem - UWAGA 40kkm (auto 3 lata i kupione w polskim salonie z pelna historią) to ją kupiłem po malej jeździe próbnej
... i świetna decyzja.
A przy okazji zapraszam do siebie,link poniżej
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Kolorek gicior mało spotykany w tym modelu, skórka miodzio widać że mało używana, silniczek to już w ogóle wypas jakich mało, tylko szkoda że to radio jakoś tak niefartownie zamontowane nie lubię tego typu praktyk, chociaż dobrze że zrobiono to z pomyślunkiem a nie po wiejsku
Ja już się ślinię.......... zdradzę swoją 164 tylko dla takiej AR
_________________ "Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Wystarczy jedna chwila by zgasić je,
Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Zrozumiał ten co otarł się o śmierć...."
Kolorek gicior mało spotykany w tym modelu, skórka miodzio widać że mało używana, silniczek to już w ogóle wypas jakich mało, tylko szkoda że to radio jakoś tak niefartownie zamontowane nie lubię tego typu praktyk, chociaż dobrze że zrobiono to z pomyślunkiem a nie po wiejsku
Też bym wolał to radio w tradycyjnym miejscu ale konstruktorzy 166 tak to sobie wykombinowali - IMO idiotycznie, że cala jednostka sterująca jest zespolona z sobą ( komputer pokladowy, klimatyzacja, telefon, navi i radio) i nie dało sie tego wywalić a radio, UWAGA jest tylko na kasety i nie bylo innej opcji nawet za dopłatą. Innego wyjścia poprostu nie miałem
Alfa Spider 1.6 3-seria,
Fiat Nuova 500 1.2,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum