Piękna.Miałem taką 75 3,0V6 z 1991r. MIOOOOODZIO.
A te gęby rozdziawiane na następnych światłach.. i następnych...i następnych warte są oglądania,bo coś na kształt cegły go objechało,Łada jakaś czy cuś... (a gość Oplem Vectrą GTS-em 3,2V6 naprzykład)Aha nie miałem z tyłu oznaczenia pojemności,taki drobiażdzek a cieszy... coby mieli ból głowy.
Piękna.Miałem taką 75 3,0V6 z 1991r. MIOOOOODZIO.
A te gęby rozdziawiane na następnych światłach.. i następnych...i następnych warte są oglądania,bo coś na kształt cegły go objechało,Łada jakaś czy cuś... (a gość Oplem Vectrą GTS-em 3,2V6 naprzykład)Aha nie miałem z tyłu oznaczenia pojemności,taki drobiażdzek a cieszy... coby mieli ból głowy.
Tez nie mam oznaczen , ostatnie rozdziawione geby to: Audi TT, Subaru Impreza na zlotych felach w starej budzie (nie wiem jaka moc), Subaru Tribeca 3.0. Zauwazylem taka tendencje, ze jak kilka minut pozniej mocno zwolnie to wogole nie zabieraja sie do wyprzedzania mimo ze wczesniej niezle nadwyrezali silniki.
To uczucie nie ma sobie rownych
Właśnie takiej szukałem, jak szukałem samochodu. Nie wiem, i tak prędzej czy później ten niebanalnie uformowany kredens będzie stał pod moją bramą. Auto super
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1996
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 3074 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-05-06, 13:05
fiergloo napisał/a:
Właśnie takiej szukałem, jak szukałem samochodu. Nie wiem, i tak prędzej czy później ten niebanalnie uformowany kredens będzie stał pod moją bramą. Auto super
No tak widać że meblujesz podjazd , narazie masz tapczan tylko 164
piękna kocham ten model zazdroszczę koledze takiego autka, być może za jakiś czas dosiądę taką istnieją dla mnie trzy silniki 2.5v6 3.0 v6 i 1.8 turbo i w śród nich coś może wybiorę no chyba że znowu dam się namówić na inny model (a lata lecą) zobaczymy...
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Mow szybko gdzie Cie mozna złapac w Katowicach to chetnie sie spotkam na male pogaduchy przy tym wielkim sercu
FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum