Alces1 - a jakie zarowki tam wchodza? Wciskane W5W z zolta banka??
Heh - Szef ubiegł mnie z odpowiedzią
Ja proponuję żarówki z lakierowaną na srebrno bańką - jeśli zdecydujesz się na białe kierunki, wówczas nie widać pomarańczowego blasku, natomiast kierunkowskaz oczywiście pomarańczowym światłem
Pozdrawiam.
_________________ ...no alfa,
no fun!
Ostatnio zmieniony przez alces1 2008-01-16, 18:10, w całości zmieniany 1 raz
Dzięki.
W planach mam jeszcze kilka zmian, w zasadzie mam już potrzebne elementy:
- listwy progowe ze sportpacka,
- reflektory GTA look,
- spryskiwacze reflektorów,
- krótsze sprężyny,
- no i może jeszcze lekko ściemnione szyby.
Niestety obecnie brak mi czasu na wykonanie tych zmian...
Pozdrawiam.
Heh - Szef ubiegł mnie z odpowiedzią
Ja proponuję żarówki z lakierowaną na srebrno bańką - jeśli zdecydujesz się na białe kierunki, wówczas nie widać
dzieki chlopy! Kupilem na razie zwykle pomaranczaki, natomiast kierunki oryginalne z AR156 po FL. Zobaczymy - jak bedzie przeswitywac pomaranczowa zarowka to pewnie zainwestuje w te srebrne
alces1 napisał/a:
...
- reflektory GTA look,
...
Hehe - tu nie tylk oproblem z czasem bedziesz mial. NIestety strasznie ciezko dostac takie lampy do 156 przez FL Sam poszukuje bo moje sa troche zmatowiale - najchetniej bym kupil te z soczewkami ale znalezc takie cuda to jest mission immposible
pozdro!
pozdro!
Ostatnio zmieniony przez Siekier 2008-01-16, 21:57, w całości zmieniany 1 raz
W planach mam jeszcze kilka zmian, w zasadzie mam już potrzebne elementy:
- listwy progowe ze sportpacka,
- reflektory GTA look,
- spryskiwacze reflektorów,
- krótsze sprężyny,
- no i może jeszcze lekko ściemnione szyby.
Pozdrawiam.
a zapowiada sie jeszcze lepiej
alces1 napisał/a:
znam ten ból
pozdrawiam
_________________ TATO ZAWSZE BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ!!! [*] ;((( R.I.P.
no własnie lampy gta przed fl to jest koszmar, ja szukam i szukam i nic, orientuje się ktoś w ogole czy cos takiego można dostac w ASO w jakims takim np. pol carze i jaka cena czegos takiego jest ? na pewnooooo ogromna!!!
_________________ póki co wciąż się uczę, ogarniam człowieczeństwo choc czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo...
alfa zrobiona ze smakiem. Najbardziej przypadł mi do gustu grill
Dziękuję za uznanie.
Jednak te zdjęcia są już nieco nieaktualne. Moja Alfa doczekała się kolejnych zmian, w tym i GTA look.
Tutaj jest link do mojej Alfy w obecnym stanie: http://www.forum.alfaholi...senna+ods%B3ona
Zapraszam.
Pozdrawiam.
- Rafał
Piekne auto . Powiedz nam jak Ci sie sprawuje wydech , czy nie jest za glosny ? Ja planuje zalozyc cos takiego do swiejej 156 1.8 ale nie wiem jak to bedzie chodzic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum