Ostatnio mi sie nudzilem izrobilem podswietlenie manetek, sorki za zla jakosc zdjec ale byly robione telefonem, jak wroci do mnie aparat to wrzuce lepsza jakosc
Musze jeszcze poprawic manetke od wycieraczek bo nie jest ona przystosowana do podswietlenia, prad podciaglem od podgrzewania tylnej szyby i jak wlacze grzanie to diody gasna ale to na czasie.
Niestety Czestochowa odpada poniewaz dopadlo mnie ubezpieczenie i braklo funduszy na wyjazd, jak ja tylko poskladam to mozna sie umowic na jakis spocik, najlepiej chyba w niedziele bo do pracy nie ide
Model: Alfa Romeo 146
Silnik: 1.4TS
Rocznik: 1999
Wiek: 22 Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 76 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2008-08-24, 11:03
Krzyśko napisał/a:
Niestety Czestochowa odpada poniewaz dopadlo mnie ubezpieczenie i braklo funduszy na wyjazd, jak ja tylko poskladam to mozna sie umowic na jakis spocik, najlepiej chyba w niedziele bo do pracy nie ide
...no i klawo!
Zrobimy mysle spota ciu wiekszego... w dziale "Zloty, imprezy, spotkania" wspomnailem co mi chodzi po glowie, kilka osob tutaj tez juz mam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum