Pytanie raczej nie do mnie skierowane lecz do poprzedniego włąściciela...
Chialbym wam pomoc ale w tej kwestii nie moge Autko kupilem juz z takim wydechem...
No ładna i kolorek podobny do mojej W sumie ostatnio mam świra na punkcie tego koloru A do boxerka wcale nie trzeba montować żadnych tłumików żeby dobrze brzmiał, ale poprzedni właściciel tego pewnie nie zauważył.
Witam!
Piękna, gratuluje. I życzę szybkich i udanych poprawek Mam pytanko, ponieważ mam ten sam silnik to i chyba wydech ten sam.. Czy możesz mi dać linka na tłumiki końcowe pasujące do Boxera 1.6. I na co zwracać uwagę ? Pozdrawiam.
JA w swojej poprzednie alfie i w obecnej miałem nieoryginalne tłumiki, ale w obu przypadkach była to domowa robótka ręczna. Efekt tego jest taki że tak jak poprzedni będę musiał go wymienić bo strasznie rdzewieje. A oryginalne takie to chyba ciężko do modeli 145/146
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum