widziałem na żywo na spocie
samochodzik jest super
na żywo wygląda jeszcze piękniej niż na zdjęciach i ta moc
normalnie strach się bać... a w porównaniu z BMW 3,5 to Maserati kolegi może być takim jamnikiem z poniższego dowcipu:
koleś wyszedł z jamnikiem na spacer i po dordze spotkał innego z pitbulem, który zaczął warczeć na jamnika po czym właściciel pitbula zaczął obrażać właściciela jamnika, właściciel jamnika długo się nie zastanawiając powiedział aby się uspokoił bo jak spuści jamnika ze smyczy to z jego psa zostaną tylko poszarpane wnętrzności, właściciel pitbula oczywiście przekonany jaki to jego pies nie jest "silny" przyjął wezwanie, psy starły się w walce a po chwili z tumanów kurzu wychodzi jamnik, gdy kurz opadł właściciel pitbula zobaczył swojego psa rozszarpanego, nie mogąc wyjść z podziwu podszedł do właściciela jamnika i chciał go odkupić proponując 50tys na co właściciel jamnika ledwo powstrzymując śmiech odparł: "50 tys. to ja na operację plastyczną tego krokodyla wydałem".
podsumowując samochód piękny, zresztą chyba mało kto wyobraża sobie inną "operację plastyczną" tej potężnej mocy
zobaczcie, mam nowe fotki Quattroporte; już naprawione i polakierowane/ właśnie przywiozłem/, zostało tylko poskładać i dopieścić. Jak złożę to wrzucę fotki gotowego
Jezusie najświętrzy , jaka maszyna Maybach ,to szpanerski gadżet dla nowobogackiego... To jest prawdziwy samochód!!! Maseratti jest niesamowite!!! Grtuluje!
Pozdrawiam Tiga
Tak jak kiedyś mówiłem to Quattroporte nie jest moje, ja je tylko sprowadziłem dla znajomego i naprawiam, a tu wrzucam fotki żeby wam pokazać jaka to wspaniała maszyna. Majk; jeśli będziesz wytrwale szukał to znajdziesz ładne 222 lub 224 w dobrej cenie, w razie potrzeby chętnie pomogę;pozdrawiam wszystkich
Quattroporte w końcu gotowe, pierwsze jazdy testowe już za mną. Wrażenia są niesamowite, auto waży 1600kg, a przyśpiesza jakby ważyło 800kg; podczas jazdy wywołuje naprawdę mocne wrażenia, żadne zdjęcia tego nie wyrażą. Oto parę ostatnich fotek, trochę kiepskie bo na szybko i z komórki
trzeba zrobic szybko jakiegos spota, trzeba zobaczyć na żywo tego potwora.
Pomysł z przedstawicielstwem Maserati dla Bizona jest super, jestem za
Quatroporte jest boskie!! Jeden z najpiekniejszych modeli Maserati.
Gratulacje Bizon
widząc temat o Maserati tutaj, odrazu mi przypomniało się auto które kiedyś na maxa mi się spodobało, mianowicie Quattroporte w wersji 2-drzwiowej. Wspominaliście o Ghibli i byłem nawet przekonany że to było to auto, które kiedyś mi się marzyło. dziś okazało sięjednak że nie, bo był nim brat(?) Ghibli - Maserati Shamal. Istne cudo na kółkach, z resztą sami spójrzcie. Sorry, że tak nudze ale auto te widziałem na zdjęciu z 12lat temu i tera widze je ponownie
bizon2007, masz takie piękne widelce i nie chcesz z nami pojechac na Węgry? Moze bys sie jednak skusił? Z tego co widzialem to sporo tam widelcow było w zeszlym roku.
Przemysl
FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum