Piękne autko, zarówno jedno jak i drugie, 156 brakuje tylko ładnych alusków Mam pytanko jak gra ta tuba Blaupunkta, bo myślałem o kupnie takiej
Nie szkoda Ci było sprzedawać GTV`ki??
_________________ To co się liczy w życiu to szybkie dziewczyny i piękne samochody...
AR 156 2.0 TS
Ostatnio zmieniony przez szamacz 2007-11-17, 19:40, w całości zmieniany 1 raz
gtv sprzedałem bo chciałem kupić tą 156 a na 2 niestety mnie nie stac wolalem 156 poniewaz jest wieksza i duzo bardziej ekonomiczna mam ciężką noge i w gtv ledwo co udalo mi sie na paliwo wyrobic a co do tuby jestem zadowolony kupilem ją na allegro razem z tym mniejszym wzmacniaczem ktory widac na fotce i wszystko super brzmi, jak bys szukal to model tuby GTT 1200 moc jak na tube ma średnią moc 600W ale ja bardziej patrzyłem pod wzgledem firmy jednak mocą też się sugerowałem przynajmniej ja myślę że lepiej dopłacić 100zł i mieć dobry produkt dobrej firmy z gornej półki niż tube z giełdy 1200W która i tak będzie gorzej od tej grała i do tego po 2 miesiącach sie spali
Ostatnio zmieniony przez alanwroc 2007-11-17, 19:46, w całości zmieniany 1 raz
lepiej dopłacić 100zł i mieć dobry produkt dobrej firmy z gornej półki niż tube z giełdy 1200W która i tak będzie gorzej od tej grała i do tego po 2 miesiącach sie spali
Hehe no raczej Dzięki za info
_________________ To co się liczy w życiu to szybkie dziewczyny i piękne samochody...
I to jest to! Jeśli zmieniasz Alfę, to tylko na Alfę! Super jest ta 156, cholernie mi się ten model podoba. Wiem, że to pytanie nie na miejscu, ale ciekaw jestem ile trzeba wyłożyć na taką 156? Urwałeś coś z ceny sprzedawcy?
sprowadziłem ją z franc,ji za 1.9 JTD 2005 rok w sumie full opcja bez navi i bez skóry zaplacilem 35tyś razem z felgami 16" + 2000zł włożyłem w sprzęt grający bo wogóle nie było nawet radyjka aha i najważniejsze jak ją wziełem miała 45000 przebiegu
Ostatnio zmieniony przez alanwroc 2007-11-18, 14:13, w całości zmieniany 1 raz
gtv jak dla mnie była nie wygodna.. bardzo bardzo słaba widoczność do tyłu.. duże spalanie jak na nasze realia.. brak bagażnika bo tam sie tylko pare piwek zmieścilo i nic wiecej ) mało miejsca z tyłu.. ogolnie nie praktyczne ale jak bym miał pieniądze to bym je kupił jako 2 )
_________________ "Lepiej milczeć i wydawać się głupim niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum