Słuszna uwaga, niedawno zauważyłem jak wyłażą z niej śruby.
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
artii_!3 [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-01, 12:19
Ladna Bella, a co do zdjęć to i tak ladnie wyszły robiąc je komórką.
Piekna, piekna, taka sama mialem kiedys taka GRIGIO AFRICA ale niestety z 2,0TS, ale mimo to dobrze ja wspominam, nie zawodzila mnie.....a sentyment zostal
Początkowo (w ogłoszeniu) kolor wydawał mi się taki sobie, ponury. Jednak teraz widac zalety tego lakieru. ma w sobie coś.
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Plastikowe klosze świateł są wyjątkowo wrażliwe na...światło i przez te lata trochę zmatowiały
Hehe - niestety u mnie to samo - moze Ty masz jakis pomysl jak to wyczyscic jezeli wogole sie da? Zdaje sie ze jedynym sposobem jest jakis wycior nasaczony alkoholem technicznym i dlubanie od srodka...
Małe doładowanie fotek. Tym razem Auto w pełnej krasie w leśnej scenerii
NO niczego sobie bryczka...a nie miałeś kiedś 146??
No jasne że miałem 146. Ale apetyt rośnie w miarę jedzenia. Smutne jest to że podniosłem sobie wysoko poprzeczkę. Jak bym kiedyś chciał zmienic to nie wiem na jaki model. 166-tka jest jak dla mnie trochę za duża, a auta typu Coupe (dwudrzwiowe) mnie nie interesują.
Chyba pozostaje mi poczekać aż 159-tka zacznie tracić na wartości
Nareszcie nowa sesyjka. Moje auto na sezon letni 2008
Na przyszły rok planuje nowe 17 calowe Felgi
Szkoda że Fotosik tak okradł te fotki z rozdzielczości i jakości.
Piękne okoliczności przyrody:D
Nocą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum