Wysłany: 2008-04-07, 10:29 Druga Włoszka w rodzinie.
Już od jakiegoś czasu nosiłem się z zamiarem przedstawienia naszej drugiej Włoszli
Samochodzik ten będzie pełnił rolę samochodu rodzinnego i zwolni z obowiązków Belle.
Z racji tego, że aby pozyskać to cudo musieliśmy sprzedać Lidki Opelka, Lidka jest kierownikiem tej salonki na kółkach.
Oto i ona:
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive rocznik 2002
Pochodzi ze słonecznej Italii i jesteśmy pierwszymi właścicielami w naszym kraju.
Silnik: 2.4 jtd - 140KM
Wyposażenie:
10 poduszek powietrznych
dwustrefowa elektroniczna klimatyzacja
tempomat
nawigacja
telefon wbudowany w ICS
komputer
pełna elektryka (szyby, lusterka, podgrzewane przednie fotele)
czujnik deszczu
ABS
system nagłośnienia BOSE
zmieniarka CD na 6 płyt
skórzana tapicerka
alufelgi 16" i całe móstwo innych bajerów które są mniej lub bardziej użyteczne.
Szczególnie dumny jestem z nr rejestracyjnego który udało mi się wynegocjować w Wydziale Komunikacji
Dosyć przynudzania przechodzimy do oględzin
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Ostatnio zmieniony przez AR_33 2008-04-09, 10:00, w całości zmieniany 2 razy
IK@R_1886
lybra sw jest piękna, ja się do niej przymierzalem dosc powaznie, ale uwazam ze jakis lakier ciemniejszy granat czarny wyglada jeszcze atrakcyjniej, gdzies o jedno oczko! tak czy inaczej piekna wloszka, z fajnym silniczkiem. Gratulacje i bezawaryjnej jazdy! pozdro
_________________ póki co wciąż się uczę, ogarniam człowieczeństwo choc czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo...
IK@R_1886
Też chciałem kupić ala uciakła mi sprzed nosa a trafiła sie tym sposobem alfa.Troche mi szkoda bo Lybra jest bardziej komfortowa i praktyczna oraz ma mniej wymagające zawieszenie.Jedyne co mi się w niej nie podobało to starodawne klosze lamp, które nie są takie przezroczyste jak nowszych samochodach czy choćby alfie 156.
AR_33, no wreszcie się doczekałam Piękne autko! Gratuluje przede wszystkim Lidce, a Tobie przy okazji Mam nadzieję, że będzie nim śmigała bez żadnych problemów.
PS.
Oj miałabym ciężki orzech do zgryzienia czy Alfa 147 czy Lancia Lybra...
Piekna jest, silnik ekonomiczny i bardzo mocny, wyposazenie.... ten tył powala! a jak ją ładnie wyglancowałes!! Luksus przez duze L!! Juz nie moge sie doczekac jak ją na zywo zobacze i sie przejedziemy, Lancia jeszcze nie mialem okazji jezdzic. Lista wyposazenia jest imponująca, Lidka juz zna wszystkie funkcje w tym aucie?
Gratulacje dla Lidki z dwóch powodów, pieknego luksusowego auta i połówki która takie cacko kupiła dla swojej ukochanej
Niezła ,wyposażenie naprawdę imponujące no i bezpieczna te 10 poduch łooooł ,duza ekonomiczna i napewno nie jednego moze zaskoczyc na drodze gratulacje
Pozdrawiam
_________________ TATO ZAWSZE BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ!!! [*] ;((( R.I.P.
Jak by co, ma instrukcję obsługi 280 stron i kolejne 80 do ICS
IK@R_1886
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum