Witam. Alfe kupilem w sierpniu ubieglego roku. Musialem wlozyc troche pieniedzy w nia ale nie zaluje rok 97, wyposazenie niestety biedne, elekt szyby i klima, nic wiecej mi do glowy nie przychodzi. Alu borbet 15'', radio Alpine, glosniki 4 X Magnat plus zwrotnice. W planach nowe dywaniki, powrot do wszystkich czarnych zegarow, wymiana amortyzatorow przod, zalozenie chromowanych obreczy na zegary i nawiewy od nowszej wersji, wygluszenie drzwi i moze przyciemnienie szyb
Tak myslalem ze lampy nie beda sie podobac:P no coz, mi sie bardzo podobaja, widzialem tez czarna alfe z czarnymi lexusami i na zdjeciach wygladala lepiej ale w rzeczywistosci gorzej, to oczywiscie moje zdanie, nie wiem jak innych:) Lexusy strasznie mi sie w nocy podobaja, mam do nich slabosc, a w garazu mam orginalne, wiec jak te mi sie znudza to zaloze normalne
Tak mam ksenony, firma remotronix sie nazywa ( Remotronix" Remigiusz Idzikowski
Kontakt Szczecin, ul. Kombatantów 48 c/7, tel. 0668117112 ) kupilem u nich dlatego, ze rok temu ojciec zalozyl od nich zestaw do omegi i bylo wsyzstko super, poza tym mam od nich tez alarm wiec jestem zadowolony:) Polecam takie zestawy, wiem ze ludzie sie smieja z nich, ale nikt nie zgodzi sie ze polepszaja strasznie widocznosc, trzeba je tylko normalnie ustawic zeby nie oslepialy
Dzieki za mile slowa a klima jest tylko ze nie chodzi, bede musial zoabczyc co z nia nie tak Aha zapomnialem napisac ze przerobilem przednie lampy na czarne wklady:D jestem z tego dumny:) troche pracy ale wg mnie sie oplacalo
mialy byc 3 biale, ale po wyrywaniu wskazowek trudno je pozniej odpowiednio wlozyc zeby dobrze wskazywaly, no i niestety tylko obrotomierz dobrze wsklazywal wiec tylko on zostal. Wroce chyba do wsyzstkich czarnych, wolalbym biale ale samemu ich nie zrobie zeby oprawnie wskazywaly
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum