Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9 JTD
Rocznik: 2004
Wysłany: 2007-09-01, 20:49
będę szczery
mi się nie podoba
w światku alfistów są niepisane zasady m in to ze nie robi się wizualnego tuningu i nie przerabia na gaz. Jadnak szanuję właściciela za wkład pracy i oryginalność. Widocznie bardziej odnajduje się w świecie tuningu.
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1996
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 3073 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-09-02, 06:31
medziu-damian napisał/a:
prosze popatrzcie na moje inne posty czekam na odpowiedzi
Na wszystkie Twoje pytania są odpowiedzi tylko trzeba czytać. Moim zdaniem auto wygląda zupełnie znośnie i ciekawie , droga w stronę tuningu nie jest czymś strasznym nawt dla Alfy jak się to podoba właścicielowi auta , podejżewam tylko że Alfina długo nie pożyje czytając Twoje posty to znajomość auta równa się zeru . Szkoda że idąc w drogę tuningu ( dość droga impreza ) stawia się na zasilanie LPG zupełnie sprzeczne rozwiązania , faktycznie lepiej by pasowało założenie podtlenku azotu
Model: Alfa Romeo 164
Silnik: 2.0 V6 TURBO
Rocznik: 1992
Wysłany: 2007-09-02, 11:34
Normalnie złosliwce jak nie wiem co... Tak pojechac chlopakowi zamiast wytłumaczyc ze tuning taki konkretny to dla golfiarzy przypisany z zimnym łokciem ach stare chlopy a normalnie jak dzieci ....jak dzieci
_________________ Dobry mechanik na wage złota _szanujcie jak macie!
No przecież ta Alfa przez parę lat przeszła przez kilka rąk. Nasz kolega jest chyba 4 lub 5 tym właścicielem.
Z tego co pamiętam jest to Boxerek
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
No cóż. O gustach się nie dyskutuje , ale jak dla mnie to przesadzona
Niezły zaskok po 10 dniach od ostatniego postu. GRATULUJE refleksu.
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum